Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Passende telefoonhoesjes: bij elk merk telefoon een passend hoesje

Passende telefoonhoesjes: bij elk merk telefoon een passend hoesje
Beoordeel dit artikel

De afgelopen jaren hebben ongeveer in het teken gestaan van de opkomst van de smartphone. Merken als Apple, Samsung, Nokia en Blackberry hebben allemaal massaal smartphones geïntroduceerd en geïnnoveerd. Als gevolg hiervan ontstaan er nu een heleboel verschillende soorten smartphones die allemaal hun eigen verschillende kenmerken hebben. En vrijwel iedere smartphone gebruiker zal zijn of haar smartphone goed willen beschermen met een telefoonhoesje. Het is dan ook niet gek dat de afgelopen tijd een ‘booming business’ is ontstaan in de markt van bescherming van telefoons.

Rubberen hoesjes
Een hoesje gemaakt van rubber staat erom bekend dat het goed beschermt. Hoesjes als deze zullen, wanneer uw iPhone valt, de val zoveel mogelijk breken waardoor je telefoon alsnog zo ‘zacht’ mogelijk terecht komt.

Touchscreen-bescherming
Ook het glazen touchscreen dat veel moderne smartphones hebben moet goed beschermd worden. Hiervoor zijn speciale hoesjes ontworpen, die een speciale ‘flap’ hebben die het scherm op een zo goed mogelijke manier beschermen.

Kwetsbare hoeken
Veel moderne smartphones hebben hoeken die vrij kwetsbaar zijn. Je kunt er als smartphone gebruiker dus ook voor kiezen om een hoesje te nemen dat juist een zo optimale bescherming mogelijk biedt aan de hoeken van uw telefoon. Er bestaan zelfs bepaalde ‘bumpers’ die alleen de zijkant van uw telefoon beschermen. Dit kan erg handig zijn. Kijk voor voorbeelden daarvan eens op deze website.