Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

BK pannen en de houten snijplank

BK pannen en de houten snijplank
Beoordeel dit artikel

BK pannen zijn de ideale oplossing wanneer u kiest voor een zeer goede investering. Deze BK pannen zijn van hoge kwaliteit en gaan jaren mee. De BK pannen zijn voorzien van een antiaanbaklaag. De antiaanbaklaag is zonder het giftige Teflon. De BK pannen zijn voorzien van een reliëf bodem. Dit zijn al een groot aantal voordelen die de BK pannen u te bieden hebben. De BK pannen zijn van zeer goede kwaliteit en zorgen ervoor dat u gezonder kunt koken!

De antiaanbaklaag met Teflon wordt giftig zodra het de temperatuur van 260 graden bereikt. Wanneer u dit niet in de gaten heeft krijgt u allerlei giftige stoffen binnen, Wanneer u gezond wil koken kunt u dus gebruik maken van de BK pannen. Overigens zijn de BK pannen geschikt voor alle warmtebronnen, de vaatwassen én de oven! De ideale pannen zijn de BK pannen. De BK pannen worden al geproduceerd sinds 1851. De BK pannen zijn van oudsher al zeer goede pannen.

Houten snijplank
De houten snijplank van Karmel is niet zomaar een snijplank. De houten snijplank van Karmel is ook van uiterst goede kwaliteit en wordt met de hand gemaakt van had esdoorn hout. De houten snijplank wordt gemaakt door echte vakmensen. Overigens is deze speciale houten snijplank goedgekeurd voor de horeca! Er blijven geen bacteriën achter. U kunt met deze houten snijplank dus hygiënisch en gezond koken. De houten snijplank is zeer gemakkelijk te reinigen.

U kunt deze producten vinden in het assortiment van OnlinePakhuis. OnlinePakhuis maakt gebruik van optimale service en van de beste kwaliteit. Bestel de BK pannen en de Karmel houten snijplank nu zeer voordelig op de website van OnlinePakhuis. Een goede keuze wanneer u kiest voor de beste kwaliteit. Een investering waar u zeker geen spijt van zult krijgen. Voor meer informatie kunt u kijken op OnlinePakhuis. We zien uw bestelling graag tegemoet!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren