Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

een website met veranderende content

een website met veranderende content
Beoordeel dit artikel

Negeso zorgt voor een website met veranderende content
Een website waarvan de content op regelmatige basis verandert is een goed idee om uw website aantrekkelijker te maken en de bezoektijden te verhogen. Aangezien de inhoud verandert en er telkens iets anders de moeite waard is om te lezen, zullen websitebezoekers langer op uw website vertoeven.
Internetbedrijf Negeso kan voor zo’n dergelijke website zorgen door middel van de Dynamische Content

Matrix module. Zoals de naam van de module al doet vermoeden, wordt er gebruikgemaakt van een matrix die uit allerlei cellen bestaat, waarbij elke cel een specifieke content toont. De cellen wisselen elkaar af, waardoor ook de content zich op regelmatige basis zal vernieuwen. Er zijn verschillende methoden om de inhoud van een cel automatisch te laten veranderen. Ook is het mogelijk om een cel een inhoud te laten weergeven die gerelateerd is aan een andere cel. Zo kunt u een productlogo in één cel tonen en de daarbij horende tekst in een andere cel.
En er is zelfs meer! De Behavioral Targeting uitbreiding van Negeso slaat informatie op over het gedrag van elke websitebezoeker. Welke onderwerpen interesseren hem of haar het meest? Welke rubrieken worden het vaakst bezocht? Zodra er voldoende informatie verzameld is, zorgt de website ervoor dat enkel de specifieke content waarin de websitebezoeker geïnteresseerd is getoond wordt. Resultaat: uw klanten bezoeken uw website en zullen meteen iets te zien krijgen wat in de lijn van hun interesses ligt. Handig toch?
as??sd

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren