Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Een autowrak verkopen

Een autowrak verkopen
5 (100%) 7 votes

 In België is het verkopen van een autowrak niet altijd even makkelijk. Je moet de auto namelijk laten keuren voordat je hem verkoopt. Deze keuring heeft een keuring voor verkoop. Heb je een auto wrak dan is keuren soms niet eens mogelijk of zelfs zinloos. Gelukkig kun je bij autowrakverkopen.be alsnog terecht voor een snelle verkoop!

Snel je auto wrak verkopen

Bij https://www.autowrakverkopen.be/ kun je snel je auto wrak verkopen. Het principe erachter is een autoveiling waar erkende autobedrijven bij zijn aangesloten. De autobedrijven kijken dagelijks op de veiling en bieden op verschillende auto’s. Ook jouw auto wordt onder de aandacht gebracht omdat alle aangesloten autobedrijven automatisch op de hoogte worden gebracht van ieder nieuw aangemeld voertuig.

Snel een bod

Binnen 1 dag krijg je te horen wat je auto wrak waard is. De veiling duurt namelijk slechts 24 uur. Zodra de veiling afloopt wordt het hoogste bod bekend gemaakt. Het bod dat je ontvangt is de prijs die je direct krijgt wanneer je het autowrak verkoopt. De auto wordt bij je thuis opgehaald dus dat is ideaal wanneer het voertuig niet meer kan rijden of niet meer de weg op kan of mag.

Wat is een wrak

Een autowrak is vaak een auto die economisch total loss is. Het kan zijn dat er veel schade aan de buitenzijde is of dat er een technisch mankement is zoals een kapotte motor, een defecte versnellingsbak, startproblemen, een versleten koppeling, motorstoringen, of andere problemen.

Gratis en vrijblijvend

Je kunt gratis en vrijblijvend direct je auto verkopen, wat het probleem ook mag zijn. Wees duidelijk in het vermelden van het probleem bij de autowrakverkopen.be en je zal zien dat je een goed bod ervoor terug krijgt. Een betere prijs ga je ergens anders niet krijgen. Geloof je het niet? Probeer het dan zelf maar eens uit. Het kost immers helemaal niets!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren