Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Eenvoudig navigeren met een telefoonhouder op de fiets

Eenvoudig navigeren met een telefoonhouder op de fiets
Beoordeel dit artikel

 Dat je je telefoon kan neerzetten in je auto wisten de meeste mensen al. Maar weet jij ook dat er een
telefoonhouder bestaat voor op de fiets? Dit kan dus ook.

Verschillende telefoders voor op de fiets

Je hebt zowel universele telefoonhouders als telefoonhouders speciaal voor een type telefoon. Hedendaags zijn deze telefoonhouders nog best aan de prijzige kant. De prijs van zo’n telefoonhouder varieert tussen de 60 en 100 euro en zijn te koop bij bijvoorbeeld emounting.nl.

Voordelen van een telefoonhouder

Wanneer je besluit te gaan fietsen kun jij ervoor zorgen dat je op een veiligere manier op je telefoon kan kijken. Zo hoef je niet steeds de telefoon in je hand te houden. Door je smartphone te bevestigen aan de telefoonhouder kun jij zonder aan je telefoon te zitten toch op je telefoon kijken. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer jij de weg niet weet terwijl je aan het fietsen bent. Doordat je je smartphone koppelt aan de telefoonhouder kun je bijvoorbeeld op Google Maps kijken waar je naartoe moet. Allemaal voordelen lijken dit wel. Maar er zijn natuurlijk ook wat nadelen.

Nadelen van een telefoonhouder

Wat te doen als het bijvoorbeeld regent? Natuurlijk zijn er anno 2016 veel telefoons waterdicht. Maar dat zijn ze lang niet allemaal. Dus wanneer het regent, kunnen veel telefoons niet gebruikt worden. Daarnaast is er toch ook wel veel kritiek op deze telefoonhouders aan de hand van de veiligheid. Je blijft toch lang kijken naar de telefoon. Soms houd je dan geen rekening met het verkeer om je heen. Dit kan ongelukken veroorzaken. Daarnaast gaat je telefoon natuurlijk aardig snel op wanneer jij steeds Google Maps open hebt staan. Google Maps vreet namelijk batterij.

Oplossing

De makers van de telefoonhouders hebben voor dit probleem een oplossing bedacht. Bij de telefoonhouder is het namelijk ook mogelijk om een extra accu of powerbank aan te schaffen. Zo kan jouw telefoon langer mee tijdens het fietsen. Wel kost dit natuurlijk wat extra geld.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren