Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Pallet containers beveiligen jouw transport

Pallet containers beveiligen jouw transport
Beoordeel dit artikel

Maak je niet langer zorgen over de veiligheid van je goederen tijdens transport, en bestel snel de pallet containers van Zamko. Dankzij de jarenlange ervaring die aanwezig is binnen ons bedrijf, leveren wij alleen kwalitatief hoogstaande en zeer duurzame containers, die de pallets gegarandeerd veilig houden tijdens hun reis op zee. De containers worden nagekeken in ons magazijn voor aflevering en voldoen altijd aan de internationale standaarden, en worden geleverd in alle standaardmaten. En dat alles tegen de allerlaagste prijzen die je kunt vinden. Bij Zamko ben je aan dus aan goede adres.

Met een pallet container van Zamko zit je goed

Ook op zoek naar een manier om vervoer te optimaliseren? Zamko kan jouw bedrijf daar zeker bij helpen. Het is een zeer goed idee om pallets te beschermen tijdens vervoer, en een pallet container is daar bij uitstek geschikt voor. Voorkom vreemde bewegingen tijdens een ruwe overtocht en zorg dat je producten niet beschadigd worden tijdens het transport. Met een palletcontainers is het efficiënt indelen van de ruimte bovendien een stuk gemakkelijker. Zo bespaar je veel geld en ruimte, en houdt goederen en werknemers veilig tijdens inladen en uitladen en transport.

Bij Zamko hebben we een grote voorraad palletkisten en pallet containers staan, zowel nieuw als tweedehands. Iedere container wordt gecontroleerd op stevigheid en is dus zeer betrouwbaar. We leveren containers in alle mogelijke maten. Of je nu containers zoekt die voldoen aan de Europese standaardmaten, of juist de Nederlandse: bij ons vind je altijd waar je naar op zoek bent. Dat kan al tegen hele schappelijke prijzen. Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt, inclusief uitgebreide beschrijving van alle containers. Voor eventuele vragen over onze producten of diensten en om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen, kun je direct contact met ons opnemen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren