Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Privé jet huren in Nederland

Privé jet huren in Nederland
Beoordeel dit artikel

U zal er misschien nog nooit over nagedacht hebben, maar voor uw citytrip naar Barcelona of uw zaken vergadering in Londen een prive jet huren is tegenwoordig een goed optie. Er zijn veel voordelen te noemen voor het vliegen met een privéjet ten opzichte van vliegen met de normale lijndiensten. U kunt vliegen wanneer het u uitkomt en bepaalt zelf de datum en tijd van vertrek. Na aankomst bij de luchthaven heeft u maar enkele minuten nodig om aan boord te gaan. Er zijn geen wachtrijen bij de douane en beveiliging en u hoeft zich geen zorgen te maken over het inchecken van speciale goederen of vloeistoffen.

Vertrekpunten en bestemmingen

Een groot voordeel bij het huren van een privéjet is het groot aantal vliegvelden waarvan u kunt vertrekken en landen. U kunt hierbij ook kiezen voor kleinere luchthavens waardoor u dichterbij of direct op de eindbestemming kan arriveren. Het is ook mogelijk om meerdere bestemmingen op één dag te bezoeken. Door het reizen zonder aansluitingen, wachttijden en overnachtingen bespaart u veel tijd en geld. Bij het gebruik van kleinere luchthavens loopt u ook geen risico om uw bagage kwijt te raken en hoeft u niet uren van tevoren aanwezig te zijn om in te checken.

Extra service op een privéjet

De service op een privéjet kunt u ook helemaal naar eigen wensen laten inrichten. U heeft immers beschikking over het gehele vliegtuig. De toestellen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een luxe en comfortabele inrichting. U krijgt persoonlijk aandacht van het vliegtuigpersoneel en heeft bijvoorbeeld de kans om een eigen menu samen te stellen met uw favoriete eten en drinken. U hoeft verder geen rekening te houden met andere passagiers en reist in alle privacy naar uw bestemming.

Kosten van een privéjet

De kosten voor het huren van een privéjet lopen behoorlijk uiteen. Er zijn natuurlijk verschillende soorten vliegtuigen. Het aantal personen van uw reisgezelschap, de luxe van het vliegtuig en de afstand zal dus grotendeels de prijs bepalen. U kunt al een privéjet voor 4 personen huren voor € 3.000 tot het huren van een groot passagiersvliegtuig voor 50 personen voor € 25.000

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren