Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Vijf soorten bescherming die elke garage nodig heeft

Vijf soorten bescherming die elke garage nodig heeft
Beoordeel dit artikel

 Helaas is een typisch autopark vrij uitnodigend voor dieven, waar de inventaris kwetsbaar buiten staat met weinig tot geen toezicht. Of u nu een autodealer of een garage bezit, u moet weten hoe u uw voertuigen tegen diefstal beschermd. Hier zijn een aantal van de beste beveiligingsoplossingen voor moderne garages.

1. Sluit autosleutels op slot
Alle toetsen moeten onmiddellijk naar uw toetsenbord worden teruggestuurd als ze niet worden gebruikt en dit toetsenbord moet te allen tijde worden vergrendeld. Niets maakt het voor een dief gemakkelijker dan een set sleutels te vinden die op een bureau liggen en niemand kijkt. Informeer uw personeel over het belang om sleutels nooit onbeheerd achter te laten en zorg ervoor dat zij de blokkeerprocedure begrijpen.

2. Gebruik Strategic Parking
Voertuigen zelf kunnen als bescherming worden gebruikt. Parkeer auto’s aan het einde van gangpaden en blokkeer de waardevollere modellen met andere voertuigen. Ongeacht waar ze worden geplaatst, moet elke auto worden geparkeerd met de voorwielen gedraaid en de noodrem ingeschakeld. Deze stappen voorkomen dat iemand voertuigen uit het veld kan slepen.

3. Verlicht de Lot
Felle lampen die zowel uw parkeerplaats als de showroom overspoelen, zijn een van uw beste verdedigingen tegen diefstal. Dieven werken graag onder de dekking van de schaduwen waar niemand ze snel kan zien. Slechte verlichting, of erger nog, is geen verlichting, nodigt ze gewoon uit om hun werk te doen. Lichten maken het ook gemakkelijker om je boosdoeners op beveiligingscamera’s te zien.

4. Installeer goede schermen
Goede hekken maken goede buren net als veilige loten. Het installeren van een hek om de hele omtrek van uw dealer of garage schrikt criminele activiteiten af. Het maakt het ook bijna onmogelijk om gewoon in een voertuig te rijden. Dit geldt vooral voor elk gebied achter de showroom dat mogelijk niet zo goed verlicht is als de voorkant.

5. Zorg voor autoverzekering
Ook al bent u nooit van plan om een diefstal te plegen, deze dingen kunnen en zullen gebeuren. Uw beste bescherming is om een autodealer te hebben om u te beschermen. Het zal niet voorkomen dat dieven krijgen wat ze willen, maar het kan de pijn verlichten die je daarna zult voelen. Met het juiste type plan weet u dat eventuele verliezen worden terugverdiend.

6. Gebruik een vast of geblokkeerd laadpaal op openbaar terrein
Sommige laadpalen worden via een wand rechtstreeks in het elektrische paneel vastgebonden. Deze zijn meestal moeilijk te stelen aangezien het de dief zou vereisen om onder spanning staande hoogspanningsdraden door te snijden, wat extreem gevaarlijk kan zijn. Andere stations kunnen echter worden aangesloten op een stopcontact buiten, waardoor ze gemakkelijker kunnen worden gericht op dieven. Om dit te voorkomen, kunnen sommige laadstations worden vergrendeld met een eenvoudige hangslot. Met een laadpaal aan huis heb je dit probleem uiteraard niet!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren