Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Studieboeken voor ICT en administratie

Studieboeken voor ICT en administratie
Beoordeel dit artikel

 Het leven is voor een student niet eenvoudig en vooral erg duur. Alles wordt duurder en de studiefinanciering stijgt nu niet bepaald explosief. We gaan je in dit artikel dan ook meer vertellen hoe je goedkoop studieboeken kunt gaan aanschaffen. Dit kun je gaan doen bij Brinkman Uitgeverij. Dit bedrijf is al jaren toon aangevend als het aankomt op studieboeken. Zo zijn deze niet alleen erg goedkoop maar er is ook nog eens een ruime keuze. Of het nu gaat om bedrijfseconomie of om ICT alles tref je eraan. Het is dan ook niet zo dat alleen studenten baat zullen hebben bij het aanschaffen van een studieboek. Ook als jezelf extra kennis op wilt gaan doen van bijvoorbeeld Linux dan kun je terecht bij Brinkman.
Het is altijd goed om je kennis op het gebied van informatica te gaan vergroten. Denk alleen maar eens aan het zoeken van een nieuwe baan. Als je kunt aantonen dan je veel kennis van besturingssystemen hebt dan zul je meteen al een streepje voor gaan hebben op de overige sollicitanten. Neem dus eens een kijkje in de webshop en zie zelf hoe laag de prijzen zijn en hoe ruim het assortiment is.

Ook voor docenten is Brinkman aan te raden

Nu is het niet zo dat Brinkman Uitgeverij alleen voordelig is voor studenten. Ook docenten willen we graag Brinkman aan gaan raden. Zo is het bij deze uitgeverij mogelijk om een gratis docentenexemplaar van een boek aan te gaan vragen. Zo kan een docent met eigen ogen de kwaliteit van een boek gaan beoordelen zonder dat dit een investering vraagt. Het geeft maar weer aan dat Brinkman overtuigd is van de kwaliteit van de studieboeken. Het aanvragen van een docentenexemplaar kan als er een registratie als docent wordt gedaan.
Vervolgens zul je bij de boeken de mogelijkheid zien om een gratis exemplaar aan te gaan vragen. Het spreekt voor zich dat deze mogelijkheid er alleen is voor docenten en dat bij twijfel hieraan de aanvraag kan worden geweigerd. Neem dus eens een kijkje of je nu student of docent bent.