Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Barkoelkasten voor de juiste barindeling

Barkoelkasten voor de juiste barindeling
5 (100%) 1 vote

Uw bar praktisch en efficiënt indelen met voldoende koelruimte? Daarvoor gebruikt u barkoelkasten. Barkoelingen zijn speciaal ontworpen om precies te passen onder het werkblad van uw bar. Zo kunt u de ruimte van uw bar efficiënt benutten zonder verlies van kostbare werkruimte voor uw tapinstallatie, glazen of kassa.

Ideaal als drankkoelkast

Het aanbod dranken in de gemiddelde horecagelegenheid is groot. De barkoelkasten worden dan ook met name gebruikt voor het opslaan van dranken. Met voldoende barkoelkasten die speciaal zijn afgestemd op het opslaan van bijvoorbeeld grote of kleine flessen zorgt u ervoor dat u uw drankenaanbod overzichtelijk en toegankelijk kunt opslaan voor uw personeel. Een efficiënte indeling van uw barkoelingen zorgt ervoor dat het pakken van de juiste dranken minder tijd in beslag neemt en dat hierbij ook minder fouten worden gemaakt. Zo is de kans op omstoten van flessen aanzienlijk kleiner wanneer de juiste dranken op een prettige en overzichtelijke manier gesorteerd staan.

Barkoelkasten met en zonder flessennest

Voor grote drankflessen is het wenselijk dat de geopende fles binnen handbereik is van uw barpersoneel. Daartoe worden barkoelkasten met flessennest gebruikt. Zorg ervoor dat u bij de indeling van uw bar rekening houdt met de positionering van de koeling met flessennest. Het flessennest bevindt zich ideaal gezien binnen handbereik van de glazen die voor de in het flessennest gekoelde dranken gebruikt worden. Door hier al bij de indeling van uw bar goed over na te denken kunt u ervoor zorgen dat uw personeel hun werk efficiënt en vlot kan uitvoeren, met méér tevreden gasten als gevolg.

Barkoeling met laden

Tot slot kunnen barkoelingen niet alleen geleverd worden met deuren of flessennest, maar bestaan er ook barkoelingen met lades. De lades zijn voorzien van een geïntegreerde temperatuurregelaar en automatische ontdooiing. De geforceerde luchtkoeling zorgt daarnaast voor een snelle en effectieve koeling. Met een barkoeling met laden houdt u uw bestsellers gekoeld en direct beschikbaar.

Barkoelkasten met glazen deuren

Voor de achterzijde van de bar worden vaak barkoelingen met glazen deuren gebruikt. Met display koelkasten aan de achterzijde van de bar kunt u een specifiek drankaanbod onder de aandacht brengen en zichtbaar maken voor uw gasten.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren