Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

De felste zaklamp van 2017 in Nederland

De felste zaklamp van 2017 in Nederland
Beoordeel dit artikel

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar de felste zaklamp die je maar kunt krijgen. Daarom stellen we de Olight X7 Marauder KIT aan je voor. Dit lichtkanon geeft maar liefst 9000!!!! lumen en is daarmee één van de mees felle zaklampen van Nederland.

9000 lumen

De Olight X7 Marauder KIT geeft een output van maar liefst 9000 lumen…maar hoeveel licht is dat eigenlijk? De koplamp van een auto geeft bij groot licht ongeveer 1800 lumen. En dat is al een behoorlijke bak met licht. De 9000 lumen van deze zaklamp geven dus meer licht dan het grote licht van je auto. Maar, je auto heeft natuurlijk wel een grotere reflector. Toch kun je met deze zaklamp maar liefst 315 meter ver schijnen.

Lichtbundel
Het bereik van de lichtbundel is niet eens extreem groot. Er zijn zaklampen op de markt die met minder lumen veel verder kunnen schijnen. Deze lamp is dan ook niet gemaakt om zo ver mogelijk te kunnen schijnen, maar om zo veel mogelijk licht te geven. Je kunt op 150 meter een groot bedrijfspand in één keer volledig in het licht zetten. Ideaal bij calamiteiten en incidenten!

Hoe komt hij zo fel?
De Olight X7 Marauder KIT is zo fel dankzij het gebruik van drie Cree XHP70 LED’s. Je hebt dus eigenlijk de beschikking over drie zaklampen in één! De speciale oplaadbare accu zorgt ervoor dat je voldoende power hebt om deze drie lampen aan te sturen!

Minder felle standen

Omdat 9000 lumen wel heel veel licht is, zitten er ook een aantal minder felle standen op de felste zaklamp van Nederland. Hierdoor kun je deze ook goed gebruiken op de wat kortere afstand. Kies je een minder felle stand, dan gaat je accu natuurlijk ook veel langer mee voordat je hem weer op moet laden!

Waar koop ik hem?

Je koopt de Olight X7 net als alle andere Olight zaklampen bij de erkend leverancier van Olight voor Nederland: www.olightzaklampen.nl

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren