Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Draadloze camera

Draadloze camera
Beoordeel dit artikel

Draadloze camera

Een draadloze camera kan ook worden ingezet als preventief middel tegen diefstallen en inbraken. De Spy shop kan je informeren over de mogelijkheden met je eigen draadloze camera. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk om een camera professioneel in te zetten. Bijvoorbeeld een draadloze camera die op basis van een IP systeem werkt of een draadloos systeem zonder IP. De verschillen kunnen uitgelegd worden door de Spy shop en je kan zo informeren welk systeem het beste bij jouw woonomgeving of professionele situatie past.

Kiezen voor een IP camera als draadloze camera

Eén van de keuzemogelijkheden bij een draadloze camera is de zogenaamde IP camera. Dit is een camera die aangesloten wordt op het internet. Het voordeel hiervan is dat je de beelden altijd rechtstreeks op de computer kan zien zonder de tussenkomst van een kastje. Nog een groot voordeel is dat je de beelden zelfs vanaf je vakantie locatie waar dan ook ter wereld kan zien. Dit is handig als je zeker wilt zijn dat je het gas echt hebt uitgezet voor je op vakantie ging of als je een melding van een inbraak krijgt en je wil weten of je de politie moet inschakelen. Voor dit soort zaken raad de Spy shop altijd een IP camera aan.

Draadloze dome camera

Eén van de populairste draadloze camera’s die verkrijgbaar zijn in de Spy winkel is de zogenaamde dome camera. Dit is een camera die 360 graden kan draaien en die je op afstand kan bedienen. Zo kan je inzoomen op een verdacht object en zo eventueel een dief op heterdaad betrappen. Van alle draadloze camera’s is dit absoluut een keuze om in overweging te nemen. De spy shop kan je hier uiteraard meer over vertellen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren