Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Hypersound, waarvoor kunt u het gebruiken?

Hypersound, waarvoor kunt u het gebruiken?
5 (100%) 1 vote

HyperSound Clear 500P is een nieuw product op de markt die u kunt gebruiken om het geluid van uw audioapparatuur te versterken. Geen last meer van kabels of van lastige hoofdtelefoons die u afzonderen van uw gezelschap. Vaak ziet u ook dat men het niet prettig vindt om de gehele dag een nekinductielus te moeten dragen. HyperSound is de ideale oplossing en maakt gebruik van de nieuwste techniek om het geluid van uw televisie of audioapparaat te versterken.

Hoe werkt HyperSound?

HyperSound maakt gebruik van een versterker met twee speakers. De speakers verzenden een gerichte geluidsbundel door uw kamer naar de plek waar u zit of waar u het geluid graag wilt versterken. Het mooie aan het systeem van HyperSound is dat de rest binnen uw omgeving geen last heeft van het geluid. De plek waar de speakers heen gericht zijn wordt enkel en alleen versterkt. De overige woonkamer behoudt het normale volume van de televisie.

HyperSound is ideaal te gebruiken voor mensen met gehoorapparaten. Een nekinductielus zend tevens de versterking door naar de gehoorapparaten, echter moet je altijd een apparaat om je nek hebben hangen voor een verbetering van het geluid. Bij HyperSound hoeft u ook uw gehoorapparaten niet uit te doen. Wilt u tijdelijk het geluid niet meer versterken of wilt u even communiceren met uw partner of uw gezelschap? U kunt dan gewoon uit de geluidsbundel gaan zodat u weer het standaard volume van uw televisie hoort.

Wilt u het graag een keer ervaren?

Hyper Sound kunt u op afspraak ervaren bij uw audicien. Wilt u graag meer informatie of wilt u graag weten of een audicien in uw buurt beschikt over het systeem van HyperSound? Bekijk dan de links in dit artikel. In het systeem van HyperSound kan eenvoudig uw eigen audiogram geprogrammeerd worden zodat het systeem volledig volgens uw eigen gehoor is ingericht. U heeft altijd de mogelijkheid om HyperSound eerst te proberen voordat u overgaat tot het kopen van de speakers.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren