Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Spyshop

Spyshop
Beoordeel dit artikel

Spyshop

De spyshop is werkelijk in van alles thuis wat te maken heeft met gadgets of geheime opnames. Daarnaast kan je in de winkel natuurlijk ook terecht om bijvoorbeeld een beveiligingscamera aan te schaffen. De online shop weet alles over het veilig houden van woningen en panden en kan je dan ook helpen met de juiste invulling. Eventueel kan de Spyshop ook helpen met een speciale keuzehulp op de website. Zo weet je binnen een paar seconden wat de juiste keuze is voor jouw woning of pand.

Controle software voor computers en Gsm’s

Als eigenaar van een bedrijf vind je het belangrijk om te weten wat je personeel uitvoert tijdens werktijd. Zijn ze de hele tijd bezig met Whatsapp berichten met vrienden en familieleden? Of zijn ze echt druk bezig met hun werkzaamheden? Daarnaast kunnen personeelsleden natuurlijk ook druk zijn met Facebooken en mailen op de computer. Met een handige controle software kan je direct achterhalen waar iedereen mee bezig is tijdens werktijd. Zo kan je jouw personeel hier streng op aanspreken en kan je bewijzen verzamelen met behulp van de Spy shop. De software kan natuurlijk ook gebruikt worden om bijvoorbeeld je kinderen in de gaten te houden.

Verborgen kluisjes

Veiligheid blijft erg belangrijk in de Spyshop en daarom kan je er ook regelmatig terecht om handige gadgets te kopen die je veiligheid kunnen garanderen. Denk bijvoorbeeld aan verborgen kluisjes waarin je geld kan bewaren. Mocht er toch iemand inbreken dan is jouw geld gewoon veilig. Er zijn verschillende manieren om je geld te beveiligen zoals in een klok of in een boek. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het in de Spyshop. Ze kunnen je tevens adviseren over verstopplekken om je geld in te bewaren.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren