Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

TV en kunst ineen

TV en kunst ineen
Beoordeel dit artikel

 De televisie is van groot beland in ons leven tegenwoordig. In de meeste huizen zijn daarom dan ook minstens 2 tv’s te vinden. De nieuwe generatie is er mee opgegroeid op een manier waardoor het niet meer weg te denken is. De televisies worden steeds geavanceerder, vooral als we het vergelijken met de televisies van een decennium geleden. De tv’s evolueren dus snel, bekende merken als Samsung en LG hebben grote rivaliteit onder elkaar en andere grote spelers op de markt. Allen streven ze naar het produceren en verkopen van de beste tv’s. Zo heeft Samsung dit jaar een heel nieuw concept op de markt gebracht; een tv die tegelijkertijd dient als kunst in de kamer. Deze nieuwe ontwikkeling is tot nu toe ‘one of a kind’, maar het zal waarschijnlijk niet lang duren voor de concurrenten soort gelijke tv’s zullen gaan ontwikkelen. Niet alleen de producenten concurreren maar ook de aanbieders van deze tv. Zij proberen de tv’s voor zo een voordelig mogelijke prijs aan te bieden aan klanten. Televisiewinkel.nl is hier een voorbeeld van. Zij hebben een breed assortiment aan verschillende tv’s en alles accessoires die bij een tv horen. In dit artikel gaan we verder in op de nieuwe tv van Samsung; The Samsung Frame tv.

De Samsung Frame tv is uniek in meerdere opzichten in vergelijking met andere tv’s.

De meest opvallende voordelen en unieke kenmerken van de Samsung Frame tv zijn de volgende:

1) De Samsung Frame tv is natuurlijk net als alle andere tv’s op de markt te gebruiken waarvoor het in de eerste instantie bedoelt is; tv kijken. Daarnaast heeft het ook de features van een doorgaans smart tv. Maar wat de Samsung Frame tv nou echt uniek maakt is de mogelijkheid om de tv als het ware om te toveren in kunst wanneer u geen tv kijkt. De tv is zodanig gemaakt dat het er net uitziet als een door u gekozen schilderij wanneer de tv niet in gebruik is.
2) De Samsung Frame is in verschillende afmetingen verkrijgbaar zodat het in de meeste woonkamers ideaal past.
De prijs van deze tv valt reuze mee wanneer we alle aspecten bij elkaar nemen. De beste site om deze tv op te kopen is televisiewinkel

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren