Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Koop uw horeca kleding bij Horé-Plaza

Koop uw horeca kleding bij Horé-Plaza
Beoordeel dit artikel

Koop uw horeca kleding bij Horé-Plaza
Het uitbaten van een horecazaak gaat veel verder dan enkel eten en drinken serveren. Het oog wil namelijk ook wat, en daarom vormt kledij in de horecasector een belangrijk aspect. Als u professioneel wilt overkomen, kunt u het best opteren voor één bepaalde kledingstijl voor al uw werknemers. Horé-Plaza is een Nederlandse leverancier van horeca apparatuur, meubilair en kledij. Het bedrijf verkoopt kokskledij, serveerkledij en schoenen. In dit ruime gamma zult u zeker iets van uw gading vinden.
Wie aan een kok denkt, denkt aan de typische bijhorende koksbuis. Het assortiment koksbuizen van Horé-Plaza bestaat uit verschillende types, die allemaal door zowel een man als een vrouw gedragen kunnen worden. Zo heeft u de keuze uit zwart of wit en lange of korte mouw. De koksbuizen zijn verkrijgbaar van maat XS tot en met XXL.
Ook wat betreft de serveerkleding heeft u een ruime keuze. Bent u op zoek naar halterschorten, dan biedt Horé-Plaza u een brede selectie aan in verschillende kleuren, gaande van groen en bordeaux tot rood gestreept en zwart geruit. Maar ook serveerschorten, die iets korter van model zijn, zijn in verschillende kleuren te verkrijgen, met een zak of afgewerkt met kant. Daarnaast zijn er nog geldschorten, met of zonder rits, en serveerhandschoenen.
Qua schoenen hebt u de keuze uit sportieve schoenen, traditionele schoenen en veiligheidsklompen. De sportieve veiligheidsschoenen zijn voorzien van een olie afstotende antislip zool. De traditionele veiligheidsschoenen hebben sterke metalen oogjes en klinknagels. De veiligheidsklompen zijn in het zwart of wit te verkrijgen en zijn afgewerkt met een hielgesp en verharde neus. Alle schoenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en passen goed aan.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren