Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Geld besparen in huis

Geld besparen in huis
Beoordeel dit artikel

Geld besparen in huis

Wat geld overhouden willen we natuurlijk allemaal wel. Zeker zo rond de zomervakantie of rondom de feestdagen is het zeer welkom. Het is dus niet vreemd dat we steeds bewuster worden van waar we zoal op kunnen besparen in ons huishouden. Het leven is immers al duur genoeg. Veel mensen weten globaal wel waar ze op kunnen besparen, maar heb je wel eens aan het vergelijken van energieleveranciers gedacht? Daar valt namelijk heel veel geld te halen.

Energieleveranciers vergelijken

Je zou het zo niet zeggen, maar het loont echt om energieleveranciers met elkaar te vergelijken en ook daadwerkelijk over te stappen. Bij velen krijg je namelijk een welkomstbonus. Ieder jaar weer en als je daarbij neemt dat er echt verschil zit tussen de verschillende energieleveranciers dan is het niet moeilijk invullen dat er een flinke duit bespaart kan worden op alleen het overstappen.
Een bedrag van 450 euro is haalbaar!

Een avondje surfen en vergelijken

Het uitzetten van een televisie, in plaats van op stand-by laten staan. Opladers die niet aangesloten zijn aan telefoons uit het stopcontact halen. Het zijn zomaar wat adviezen die men al kent en waar menigeen ook op inspeelt. Vreemd is het daarom dat dat avondje surfen op het net om prijzen van leveranciers te gebruiken veel minder gedaan wordt.
Wellicht is het onzekerheid. Immer, men is bekent met de leverancier waarbij men zit, bovendien zijn veel mensen bang dat het te veel gedoe is. De waarheid is anders. Dikwijls regelt de nieuwe aanbieder de opzegging en laat het vlekkeloos overlopen, zodat je er als klant niets van merkt. De welkomstbonus, die jaarlijks te halen valt, wanneer je overstapt, wordt vrij snel gestort. De enige investering die je moet doen is wat tijd vrijmaken om energietarieven te vergelijken, voorwaarden lezen en de stap maken. Dat eenmaal gedaan levert een geweldige beloning in keiharde cash op. Wist je trouwens dat prepaid energie ook steeds vaker wordt afgesloten door de consument?

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren