Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Je pensioen, zo geregeld, of niet?

Je pensioen, zo geregeld, of niet?
3 (60%) 1 vote

Het regelen van je pensioen

Als je jonger bent dan 50 is je pensioen waarschijnlijk het laatste waar je momenteel aan wilt denken.
Toch is het, en zo hoor je vast ook weleens om je heen, verstandig om je pensioenzaken op orde te houden. Zo zorg je ervoor dat je later niet voor ongewenste verrassingen komt te staan. Door veranderingen in contracten en regelgevingen kan jouw pensioen namelijk anders uitpakken dan jij voor ogen had.

Geen tijd of geen zin?

Waarschijnlijk heeft een groot deel van de lezers geen zin om nu al over pensioenzaken te moeten nadenken. Maar daarnaast hebben veel jongeren, of ouders die een gezin runnen gewoonweg geen tijd voor nog meer administratieve rompslomp. En dan worden pensioenzaken dus op de lange baan geschoven.
Gelukkig zijn er pensioenconsultants die je hierbij makkelijk, en professioneel kunnen helpen.

Wat doen pensioenconsultants?

Pensioenconsultants kunnen niet alleen jouw pensioendossier accuraat in kaart brengen en bijhouden,ook kijken zij of er aan alle wetten en regelgevingen wordt voldaan. Mochten er problemen bestaan omrent je pensoen kunnen zij hierin bemiddelen tussen werkgever en werknemer. Ook kunnen zij op deskundige wijze advies bieden in de vorm van consultancy. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken op je oude dag, maar is je oude dag toch goed geregeld. Makkelijk he?

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren