Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Gezonde Ganoderma koffie.

Gezonde Ganoderma koffie.
5 (100%) 2 votes

Nieuw in Nederland DXN Ganoderma koffie.

 Een geweldig idee werd geboren toen DXN besloten heeft om de potente Ganoderma paddenstoel te mengen met een product dat aanwezig is in het dagelijks leven van zo veel mensen over de hele wereld en dat is KOFFIE!

In hedendaagse consumptie van dit veelgebruikte product is DXN de werelds grootste producent met meer dan 5 miljoen dagelijkse consumenten in meer dan 100 landen.

Houdt u van koffie?
Drink de voordelen van DXN Ganoderma gezonde koffie en geniet van het verschil.
Dankzij de Ganoderma Paddestoel, kan het extract worden gemengd met een hoge kwaliteit Arabica koffie uit Brazilië. Dit creëert een zeer unieke smaak en een zeer positief effect op het lichaam.

Al duizenden jaren wordt Ganoderma door de Chinezen werd beschouwd als een hoge kwaliteit geneeskruid. De zogenaamde ‘A-one Medicine’ is de beste medicijn, die geen bijwerkingen heeft, zelfs na het gebruik het voor een lange tijd.
De Ganoderma paddenstoel (Ganoderma lucidum) bevat bijna 200 voedingsstoffen die een positief effect op ons lichaam hebben. één van die ingrediënten de Organische Germanium is één van de meest helende stoffen in de natuur. De Ganoderma paddenstoel verbetert je immuunsysteem en helpt het lichaam sneller te genezen.
Giftige stoffen in je lichaam die worden geneutraliseerd door de gevolgen van de Ganoderma paddenstoel bij regelmatig gebruik. Deze paddenstoel zal de bloeddruk reguleren en stabiliseert de schommelingen van de hoge en lage bloeddruk in het lichaam.

Dxn Ganoderma koffie heeft diverse verschillende smaken op de website. Eén van de koffie producten bijvoorbeeld is de Lingzhi zwarte koffie. Een unieke formule van DXN Lingzhi zwarte koffie 2 in 1, en bevat de fijnste kwaliteit van instant koffie en de Ganoderma-extract. DXN Linghzi zwarte koffie en is suikervrij en is dus geschikt voor degenen die graag hun suiker inname willen beperkt.

DXN Nederland biedt nog veel meer soorten koffie en gezondheidsproducten.

www.dxnnederland.nl