Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Gratis online diensten

Gratis online diensten
Beoordeel dit artikel

Online diensten
Als je een website gaat maken dan is het zeer handig om gebruik te maken van gratis online diensten. Er zijn er veel te vinden op het internet. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een weersverwachting op je website. Dit gaat dan meestal door een stukje code toe te voegen aan de site. Maar er zijn ook uitgebreide online diensten die voor een webmaster absoluut handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een SEO analyseren van je site, zodat je weet dat de website het goed zal doen in Google zoekmachine.

Gratis en betaald
Heel veel online diensten zijn gratis maar er zijn natuurlijk ook de betaalde diensten, denk aan de muziek streaming. De gratis diensten die worden aangeboden willen natuurlijk zelf ook een centje verdienen en regelmatig is het voor een gedeelte gratis maar wil je meer muziek luisteren dan moet je toch wat gaan betalen. En hier moet je natuurlijk wel even op letten.

Wat is er gratis te vinden
We hebben al wat opgenoemd maar er is heel veel gratis te vinden, vooral om een website te maken. Ten eerste denk aan gratis hosting, heel handig als je eerst wil uit proberen of een eigen website hebben wel leuk is. Een gratis blog of weblog, dan kan je schrijven over je grootste hobby of je familie of wat je dan ook maar over wilt vertellen. Gratis ruimte voor je downloads. Gratis gallerij voor je afbeeldingen. En ga zo maar door. Als je bij Google zoekmachine gratis webtools in tikt dan komt er heel veel te voorschijn waar je wat aan zult hebben.

www.hebjehulpnodig.nl

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren