Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Pure huidverzorging uit Duitsland

Pure huidverzorging uit Duitsland
Beoordeel dit artikel

 Het merk Annemarie Börlind bestaat al ruim 50 jaar en komt uit Calw, een plaatsje in het Zwarte Woud in Duitsland. Het biedt een breed assortiment aan producten voor huidverzorging.
De ingrediënten bestaan uit kwalitatief hoogwaardige grondstoffen; waardevolle koudgeperste plantaardige oliën, kruidenextracten, werkzame stoffen uit de zee en hoogwaardige vitamines. De plantaardige stoffen zijn bij voorkeur afkomstig uit de gecontroleerde biologische landbouw en er is een strikte afwijzing van het gebruik van genetisch gemodificeerde grondstoffen en het toepassen van dierproeven. Verder wordt er voor de productie van Börlindproducten gebruik gemaakt van bronwater afkomstig van een bron van het eigen bedrijf.
Alle producten worden in instituten en huidklinieken dermatologisch getest op hun verdraagzaamheid en effectiviteit.
Naast de dagelijkse verzorgingsproducten is er ook een uitgebreid aanbod aan kuurproducten en cosmetica.
Vaste klanten hebben bij Börlind een streepje voor. Bij aanschaf van 5 producten binnen een jaar, worden deze bij elkaar opgeteld. Börlind geeft u 10% van dit totaalbedrag als korting bij aankoop van het 6e produkt.
Super gezichtsbehandeling:
Een echte verwenbehandeling die begint met een voetenbad en korte voetmassage. De huid wordt gereinigd, meeëters en/of gerstekorrels worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd. U kunt zich heerlijk ontspannen tijdens een penseelmassage van het gezicht gevolgd door de manuele massage van hoofdhuid, gezicht en decolleté. Een ampul en speciaal masker zorgen voor een oppepper van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en evt. een lichte make-up.
Reinigingsbehandeling:
De behandeling begint met warme compressen. Daarna wordt de huid gereinigd met milk of reinigingsgel. Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Om de huid op te weken volgt er een stoombehandeling of kruidencompressen. Hierna worden evt. meeëters en/of gerstekorrels verwijderd. Een masker zorgt ervoor dat de huid weer kalmeert. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dagverzorging. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Salon Lia ter Velde: 0229 235159 of per email: info@liatervelde.nl

Reacties (0)

Track comments via RSS feed!
Trackback URL voor dit artikel: https://www.artikell.nl/gezondheid/pure-huidverzorging-uit-duitsland/trackback/

Reageren