Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Wat is helderziendheid

Wat is helderziendheid
Beoordeel dit artikel

Het gebeurt regelmatig dat mensen zich afvragen wat helderziendheid nu eigenlijk is. Daarom stellen wij de meest voorkomende vragen op een rijtje en proberen wij deze nu te beantwoorden. Eigenlijk is helderziendheid niets anders dan een persoon die fragmenten te zien krijgt in zijn hoofd. Deze persoon krijgt dus fragmenten te zien over dingen die nog moeten gebeuren, die al gebeurt zijn of die nu gebeuren. Dit is best lastig voor een helderziende. Wanneer een helderziende naar fragmenten kijkt kan het zijn dat deze beelden voor de helderziende verdwijnen. Dit komt doordat de helderziende bewust gaat kijken naar de fragmenten. Een helderziende ziet dan ook net als een tijdlijn de grote lijnen en kan daarop relativeren.

Er zijn toch een aantal manieren waarop mediums, een ander woord voor helderziende, de beelden binnen krijgen. De meeste mediums zien bepaalde fragmenten maar er zijn ook mediums die de oorzaken van een fragment zien. Dit zijn dan ook de iets betere mediums. Het is dan ook belangrijk om vast te stellen dat niet iedereen die zegt een medium te zijn ook echt mediums zijn. Goede mediums kunnen je vertellen waar het probleem vandaan komt ook al is dit soms uit jezelf. Het is belangrijk om te begrijpen dat een helderziende zich niet uitlaat over je gezondheid. Dit is een gedragscode waar iedere helderziende zich aan dient te houden. Het is dan ook belangrijk om een juiste klik te hebben met je helderziende.

Eerder werd aangegeven dat een helderziende en mediums hetzelfde zijn maar dit is echter niet zo. Het verschil wordt door de Dikke van Dale uitgedrukt aan de hand van de volgende benaming. Mediums zijn personen door wie een geest zich uitspreekt. Een helderziende wordt beschreven door het vermogen om te zien die voor een ander verborgen zijn. Mediums hebben dus contact met overledenen en een helderziende ziet de personen van een persoon. Vaak komt het voor dat mediums meer eigenschappen hebben. Waardoor zij ook de verborgen problemen van een persoon kunnen zien.

Hoe gaat helderziendheid online nou precies aan het werk. Door connectie met jou te maken kunnen zijn informatie doorgeven. Deze informatie kan dus uit verschillende tijdlijnen komen. Door de informatie analyseren kan er een situatieschets komen waarin de klant zich op dit moment bevindt. Hierdoor wordt er ook meteen duidelijk hoe de klant zich beter kan voelen. Mocht je dus een probleem hebben neem dan gerust contact op met mediums en helderzienden.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren