Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Wilt u een bezoek brengen naar een schoonheidsspecialiste voor een manicure?

Wilt u een bezoek brengen naar een schoonheidsspecialiste voor een manicure?
Beoordeel dit artikel

 Laat u in de watten leggen bij de schoonheidsspecialist. Als u in Breda bent gevestigd dan bent u zo Trends and Lifestyle. Wij zijn namelijk gevestigd in Zevenbergen. Onze salon is gespecialiseerd in anti-aging. Onze !QMS producten geeft iedereen wat ze altijd al hebben gedroomd: een stralender en gladder gelaat. De effectieve gezicht- en lichaamsbehandeling van Trends & Lifestyle brengt uw schoonheidsideaal een stukje dichterbij.

Onze schoonheidsspecialist maakt voor ieder persoon en elk budget een passend aanbod

Onze schoonheidsspecialist werkt met QMS producten om extra resultaat te boeken. Om wat voor reden u ook komt maakt niet uit, wij van Trends and Lifestyle hebben een middel voor en we gaan samen met u kijken tot u tevreden bent. Wij hebben voor iedere vraag een goedmiddel. Of het nu gaat om schimmelvoeten of wanneer u problemen heeft met acne, bij ons bent u aan het juiste adres. Ook kunnen we direct mee helpen aan een voller kapsel langs het gezicht. Dit kan onder andere door mesotherapie. Trends and Lifestyle werkt met wijze zonder het toepassen van chirurgie.

Contacteer Trends and Lifestyle

Wilt u een fit en gezond lichaam of wilt u rosacea of haaruitval verminderen ? Wij helpen graag uw gestel in topconditie te brengen en te houden! U hoeft enkel nog contact met ons op te nemen via 0168-850529, 06-42080052 of info@trendsandlifestyle.nl om een afspraak te maken.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren