Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Wilt u ook eens in de watten gelegd worden door een schoonheidsspecialist?

Wilt u ook eens in de watten gelegd worden door een schoonheidsspecialist?
Beoordeel dit artikel

 Laat u in de watten leggen bij de schoonheidssalon. Als u nabij Klundert woont dan kunt u vlakbij schoonheidsspecialist Trends and Lifestyle. Wij zitten in namelijk in Zevenbergen. Trends and Lifestyle is gespecialiseerd in anti-aging. Onze !QMS productlijn geeft mannen en vrouwen wat ze altijd al hebben gedroomd: een mooi en jong gezicht. De gezichtsbehandeling van Trends and Lifestyle laat uw gezicht weer stralen!
Onze schoonheidssalon maakt voor iedereen een passend aanbod
Trends and Lifestyle werkt de nieuwste middelen om de huid weer resultaat te boeken. Om wat voor reden u ook gaat komen, wij hebben overal een middel voor en we gaan samen met u door tot u blij weggaat. Wij hebben voor alles een juist product. Of het nu gaat om puisten of wanneer u problemen heeft met een oneffen huid, bij ons bent u aan het juiste adres. Tevens kunnen we direct zorgdragen voor meer haar op het hoofd. Dit kan bijvoorbeeld door mesotherapie. Trends and Lifestyle werkt met biologische wijze zonder gebruik te maken van plastische chirurgie.
Contacteer Trends and Lifestyle
Wilt u haaruitval tegen gaan of wilt u rosacea of vet verminderen met mesotherapie? Wij helpen graag uw gestel in topconditie te brengen en te houden! Neem daarom vandaag nog contact op via 0168-850529, 06-42080052 of info@trendsandlifestyle.nl en volg ook onze beautyblog op www.trendsandlifestyle.nl.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren