Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Zadelkruk bij gezondheidsklachten

Zadelkruk bij gezondheidsklachten
Beoordeel dit artikel

Een zadelkruk kan de ideale oplossing zijn bij lichamelijke klachten. Denk daarbij aan rugklachten of klachten aan uw benen. Tevens kan een zadelkruk ervoor zorgen dat u zich minder vermoeid voelt na een lange dag werken. Maar hoe?

Een zadelkruk zorgt ervoor dat uw lichaam gedwongen wordt om een natuurlijke houding aanneemt. De bekken en ruggenwervel worden recht gezet zodat er geen knellingen ontstaan. Ook worden de spieren op deze manier niet overbelast. Door de ergonomische vorm van de kruk voelt de stoel ontspannen en comfortabel aan.

Om het beste resultaat te behalen is het belangrijk om naar uw werkzaamheden te kijken. Welke aspecten zijn belangrijk voor u? Dat kan bijvoorbeeld zijn wieltjes of geen wieltjes, afhankelijk van het beroep wat u uitoefent. Voor een kapster zullen wieltjes bijvoorbeeld van belangrijk terwijl dit voor een kantoormedewerker niet van belang is.

De hoogte van de kruk is ook essentieel voor de ideale houden. Het is belangrijk dat u de stoel niet te hoog of te laag afstelt. Als uw knieen in een hoek van 90 graden zitten weet u dat het goed zit. De bloedsomloop is dan optimaal en voorkoopt slapende en vermoeide benen.

Kunt u wat extra advies van een expert op het van zadelkrukken gebruiken? Neem dan contact op met een van de medewerkers van 123zadelkruk.nl. Door hun jarenlange ervaringen met het aanleveren van krukken kunnen zij u de beste optie voor u vinden.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren