Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

6 vragen die je niet moet stellen aan de Tarot

6 vragen die je niet moet stellen aan de Tarot
Beoordeel dit artikel

 1. Zal mijn geliefde zijn vrouw verlaten?
Of een andere vraag over het leven van iemand anders die niet direct met u te maken heeft. Dit roept problemen op rond privacy en nauwkeurigheid. Privacy omdat je in andermans privéleven graaft met de Tarot-kaarten zonder hun toestemming. En nauwkeurigheid, omdat u de situatie nog steeds vanuit het perspectief van uw / de klant ziet en niet per se de situatie bij de hand hebt.

2. Zal ik de loterij winnen?
De loterij is een kansspel en er is heel weinig dat je kunt doen om je winnen te beïnvloeden (behalve om een loterijticket te kopen!) Laat dit dus aan het toeval over en die kleine gekleurde ballen die rond stuiteren in de grote glazen bubbel, in plaats van de Tarot-kaarten te raadplegen voor dit soort vragen.

3. Haat mijn ex me?
Of een andere vraag die zich bezighoudt met dergelijke negatieve emoties. “Haat” is zo’n sterk woord en het impliceert vaak dat je iemand anders de schuld geeft omdat hij zijn negativiteit op jou heeft uitgespeeld. En als u het antwoord hebt, ja, uw ex haat u, wat dan? Wat kun je eraan doen? Het wordt zo ontkrachtend.
Richt u in plaats daarvan liever op vragen als: “Wat kan ik doen om mijn relatie met die en die te verbeteren?” Of “Wat moet ik binnen mezelf verbeteren om betere relaties met anderen te creëren?”

4. Wanneer zal ik sterven?
Of “Hoe lang zal ik leven?” Afgezien van het feit dat het ongelooflijk ziekelijk is, is dit geen geschikte vraag voor de Tarot, omdat de Tarot bedoeld is als een leidraad en er is echt geen ‘begeleiding’ bij dit soort vragen. Het kennen van het antwoord zal niet helpen.

5. Wat is de naam van mijn soulmate?
De Tarot kan geen significante mensen in je leven benoemen (althans niet waar ik me bewust van ben!). Natuurlijk kan het identificeren welk type persoon het beste bij je past, maar het zal niet één persoon in een universum van 7 miljard mensen aantrekken. Ik geloof ook dat veel mensen de potentie hebben om van je partner te zijn, dus waarom zou je je daarop concentreren?

6. Ben ik zwanger?
Ik zal je een geheim vertellen. De beste manier om te weten of je zwanger bent, is door een zwangerschapstest te doen.

De bekende mediums zijn geen aanleiding voor een bezoek aan de dokter. Ja, ze kunnen aangeven of er een probleem of probleem is, maar ga naar je huisarts om het uit te laten zoeken. Verlaat elke vorm van diagnose, prognose of behandeladvies aan de medische professionals.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren