Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Bestaat Telefoonseks nog?

Bestaat Telefoonseks nog?
Beoordeel dit artikel

 Toen ik de term ‘ Negerinnen Telefoonsex‘ onlangs zag, had ik veel vragen: ten eerste, is het de jaren ’90? En ten tweede, als ik over de jaren negentig spreek, waarom ben ik me dan aan het voorstellen hoe Miranda uit Sex and the City “d * ck” zegt in een gigantische telefoon? Het blijkt dat ik niet de enige ben die aan Miranda en de advocaat van Chicago denkt als ze de term telefoonseks horen. In een nieuwe anonieme Elite Daily-enquête onder 35 mensen antwoordden vier andere respondenten met SATC-referenties. Net als Carrie vroeg ik me af of telefoonseks nog steeds bestaat?

Mijn eerste instinct is om te zeggen dat nee, telefoonseks absoluut niet bestaat, omdat het is vervangen door de minder kwetsbare sextingsessie en de kwetsbaardere FaceTime-seks of Skype-seks. Dan realiseer ik me, dat ik niet kan zeggen dat telefoonseks een dinosaurusconcept is. Totdat ik in werkelijkheid definieer wat op aarde telefoonseks vormt in 2018. Is het vieze praatjes alleen via de telefoon? Is het enige vorm van seks op elke soort telefoon? Kun je Apple Watch-seks hebben of draaf ik nu te ver door?

Misschien is het niet helemaal meer van deze tijd, echter bestaat telefoonseks nog zeker! Er zijn veel leuke websites waar je met leuke dames in contact kunt komen. Een populair categorie is Negerinnen Sexlijn

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren