Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Boot huren in Amsterdam

Boot huren in Amsterdam
Beoordeel dit artikel

Eindelijk is het weer zover. De vogels gaan weer fluiten, de bloemknoppen openen zich langzaam en de zon laat zich steeds vaker zien. Dat betekent dat het weer lente is!

De eerste warme dag van het jaar was afgelopen weekend een feit. De Amsterdamse grachten zijn weer geopend en de gezellige terrassen zitten weer vol. De aankomende maanden hebben we een aantal vrije dagen op de kalender staat. Denk aan Bevrijdingsdag, hemelvaart en Pinksteren. Dit zijn ideale dagen om lekker de deur uit te gaan met het gezin, vrienden of familie. Een activiteit die voor jong en oud leuk is om te doen is een boot huren in Amsterdam.

Je kunt een leuke dagtocht maken langs de mooiste plekken in Amsterdam of maak er een cultureel uitstapje van en bezoek verschillende musea. Nemo is een echt aanrader als u met het gezin op stap gaat. Laat je verbazen door bijzondere alledaagse dingen en voer zelf experimenten uit. Is geschiedenis meer jouw ding? Breng dan een bezoekje aan het Anne Frank huis, ga terug in de tijd en beleef hoe het er tijdens de oorlog aan toe ging.

Ook voor een relaxed dagje ben je in Amsterdam op het juiste adres. Neem een lekker flesje wijn mee, hapjes en een gezellig groepje vrienden. Dan wordt het gegarandeerd een succes. Laat je meeslepen door het water en geniet van de zon.

Om een boot te huren in Amsterdam hoef je geen vaarbewijs te hebben. Als je 18 jaar of ouders bent mag je gewoon zelf lekker varen. Je hoeft niet bang te zijn op het water. Vooraf worden er een aantal regelt uitgelegd die niet moeilijk zijn.

In Amsterdam zijn veel bedrijven te vinden die bootjes verhuren. Op een gegeven moment zie je door de bomen het bos niet meer. Natuurlijk huur je het liefst een boot bij een betrouwbare bootverhuurder. Wij raden je Ecoboats voor boot huur in Amsterdam.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren