Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

De positieve effecten van cannabis op een rijtje

De positieve effecten van cannabis op een rijtje
Beoordeel dit artikel

Veel mensen houden ervan om af en toe te ontspannen met een jointje. Het product wordt niet op alle plekken geaccepteerd, maar op veel locaties weer wel. Aan de ene kant natuurlijk mag je blowen in Nederland, maar over te veel wiet beschikken is weer verboden. Toch zijn er genoeg mensen die van blowen houden en wagen veel toeristen die Amsterdam bezoeken zich eraan. Er zijn meerdere effecten te benoemen die cannabis je brengt, maar in dit artikel focussen we ons alleen op de positieve.
Zo krijg je nadat je geblowd hebt vaak een loom en ontspannen gevoel. Je voelt je relaxt en de werking van je zintuigen kan veranderen. Hierdoor wordt je smaakbeleving ook intenser. Bijkomend voordeel is dat je minder pijn ervaart als je hier op dat moment last van hebt.
Ook brengt blowen psychische effecten met zich mee. Zo kun je er vrolijk van worden waardoor je zelfs een soort lachkick kunt ervaren. Sowieso is het mogelijk dat je je omgeving in een soort roes gat ervaren waardoor je minder zorgen of stress kunt ervaren. Meestal maak je in deze situatie ook makkelijker contact met andere mensen. Tevens kan je waarneming anders worden; je kunt kleuren bijvoorbeeld anders gaan zien.
Tevens blijkt wiet ook goed te kunnen werken op het gebied van gezondheid. Zo is wel vaker uit onderzoeken gebleken dat cannabis uitzaaiingen van enkele agressieve kankervormen kan stoppen en soms zelfs kankercellen kan doden (vooral bij leukemie). Ook blijkt cannabis Alzheimer en hersenschade na beroertes of herstel te kunnen voorkomen. Zoals eerder vermeld kan wiet ook werkzaam zijn als je pijn ervaart. Zeker bij reuma of migraine kan het helpen en de pijnstillende effecten kunnen wel 100x zo sterk zijn dan bij gewone aspirines.
Tegenwoordig kun je wiet op veel plekken aanschaffen. Een voorbeeld hiervan is Buy marijuana online. Tevens kun je op deze website zaadjes vinden om je eigen wiet te kweken of meer informatie over wiet of coffeeshops in Amsterdam vinden.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren