Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Denim trends 2018

Denim trends 2018
Beoordeel dit artikel

Denim zelf is tjidloos en zal nooit uit de mode raken. Wel zullen trend binnen het denim genre steeds verschillen. Wil je er altijd hip en modieus bij lopen dat is het dus goed om de denim trends goed in de gaten te houden. In dit artikel worden de denim trends even kort toegelicht.

Lichte kleuren

Lichte kleuren op denim gebied zijn helemaal in op dit moment. Het geeft een frisse en stijlvolle look. Zeker in de zomer is dit een hele leuke trend. Licht denim is heel mooi om te combineren met bijvoorbeeld een wit of pastel t-shirt of schoenen.

Loose fit

Ook de loose fit raakt weer in de mode. We zagen een tijde de skinny jeans voorbij komen maar de loose fit neemt het over. Buiten dat het er stoer uit zit is het ook nog is comfortabeler en praktischer. Buiten dat de loose jeans is deze trend ook zeker te zien in bijvoorbeeld de spijkerjassen. Die mogen ook allemaal wat meer oversized zitten.

Ripped denim

De ripped denim kennen we natuurlijk al maar zal zijn weg verder vervolgen in 2018 en is dus nog lang niet uit de mode. De gaten en scheuren mogen zelfs nog ruiger en groter komend jaar. De trend geeft een hele relaxte en stoere leuk wat zeker goed past bij de tijd van nu.

Decoratieve denim

Verder zul je veel decoratieve denim zien. Dit zijn patches of borduulsels die op het jeans materiaal zitten vast gestikt. Deze trend zul je vooral veel zien om spijkerjassen, en dan met felle kleuren.

Met denim zit je eigenlijk bijna altijd wel goed. Wel moet je goed de trends in de gaten houden want de trends binnen het denim gebied kunnen wel veel verschuiven. Ben je nog op zoek naar een merk dat goede denim verkoopt dan is PME Legend zeker een goede optie.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren