Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Hoe worden gokkasten gespeeld?

Hoe worden gokkasten gespeeld?
Beoordeel dit artikel

 Bijna iedereen weet wat een gokkast is. Een gokkast is een kansspel dat op een machine wordt gespeeld. Er wordt geld in de automaat geworpen om te spelen. Een andere benaming voor de machine is fruitmachine. Iedereen kent de gokkast van cafés en amusementshallen. Op de rollen van de gokkast worden uiteenlopende symbolen getoond. Bij een reeks van deze symbolen is er een prijs in credits. Er zijn meerdere combinaties mogelijk die elk een andere prijs uitbetalen.

Waarom gokkasten spelen?

Gokmachines zorgen voor veel plezier dat erg leuk maar verslavend is. Het is tegenwoordig mogelijk om gokmachines te spelen vanaf een laptop maar ook via een smartphone. Het is hierdoor eenvoudig om een spelletje te spelen. Het uitkeringspercentage is hiernaast hoger bij de gokmachines online. Dit komt doordat de kosten veel minder zijn van een online gokkast.

Hoe werken online gokkasten?

Een online gokmachine functioneert op dezelfde manier als een echte gokkast. Het gokspel wordt niet gedaan op een echte gokkast. Het onderscheid is dat je er niet voor naar buiten hoeft. Op het internet wordt het gespeeld op een virtuele gokkast. De volgorde van de rollen wordt bepaald door de software. De software stopt de rollen volledig willekeurig. Zo wordt een eerlijk gokspel gegarandeerd. De gokmachines zijn precieze replica’s van echte gokmachines. De Bar 7 is bijvoorbeeld ook te spelen. Bij een casino op het internet is het normaal gesproken niet nodig om de software te downloaden.

Hoe kan ik om echt geld spelen?

Door credits te kopen is het mogelijk om voor het echt te spelen. Voor geld spelen kan gedaan worden door geld over te boeken. Hierna krijgt de speler een aantal credits. Met behulp van de credits kan gespeeld worden. Dit is meestal 0,20 euro per credit bij een echte gokkast. Voor al 10 cent per credit is het mogelijk om een online gokkast te spelen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren