Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Spaar voor extra Power!

Spaar voor extra Power!
Beoordeel dit artikel

 De jackpot gokkasten van Power jackpot zijn toppers op zich. Met de wel bekende gokkasten zijn een op een kopieen van echt bestaande automaten. Wel zijn er diverse aanpassingen gemaakt om het speelgemak online te verbeteren. De auto play button is een echte goede toevoegen hieraan, het vergemakkelijkt het spelen en de speelbaarheid voor de spelers. Net zoals andere aanbieders biedt Power jackpot al hun spellen gratis aan, wat inhoud dat de bezoekers de mogelijkheid hebben om de spellen gratis uit te proberen om zo een goed gevoel te krijgen met de gokkasten. De kasten zijn makkelijk te spelen en bieden spelers een duidelijk uitleg wanneer de speler hierom vraagt.

Voor echt geld spelen is ook gemakkelijk en simpel. Open een account en stort gemakkelijk geld via moneybookers (Skrill), Paysafe kaarten (makkelijk te kopen bij een sigaren winkel) en natuurlijk Ideal (het online betaal middel voor Belgie en Nederland.
Klassiek met een jackpot
Power jackpot biedt diverse top automaten waarbij een jacpot is toegevoegd om de kansen op een grote prijs te doen stijgen. Wat vaak een gemis was bij de oude gokkasten was een jackpot, dus hier heeft Power jackpot goed op in gespeeld. Power jackpot biedt hun spelers een klassieke gokkast met een power jackpot aan, waardoor de bekende kasten in een nieuw jasje zitten.