Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Vrouwen versieren en blijven ontmoeten.

Vrouwen versieren en blijven ontmoeten.
Beoordeel dit artikel

Vrouwen versieren en blijven ontmoeten, dat lijkt misschien moeilijk, maar dat valt eigenlijk wel mee. Mannen die zich afvragen hoe je vrouwen moet versieren en ze kunt blijven ontmoeten maken de dingen in hun leven vaak moeilijker dan echt nodig is. Vreemd eigenlijk, want vaak denken ze niet zo zwaar en diep na over andere zaken in het leven. Als je hetgeen dat ik beweer in twijfel trekt, vraag jezelf dan eens de volgende dingen af:

  • Wanneer jij een nieuwe televisie koopt, ga je dan eerst zelf uitvinden hoe deze werkt, of pak jij de handleiding erbij?
  • Wanneer jij een andere auto koopt, kijk je ooit in de handleiding?
  • Wanneer jij een nieuwe buitenkeuken koopt, pak je dan de montagehandleiding erbij of ga je eerst zelf proberen?

Als ik moet raden dan zeg ik dat jij eerst zelf zal proberen om te kijken hoe het werkt. Als je er vervolgens niet uitkomt, dan pas pak je de handleiding erbij. De volgende vraag die ik je stel is: waarom denk je bij het vrouwen versieren wel een handleiding nodig te hebben? Over een ding wil ik duidelijk zijn: wil je vrouwen versieren? Maak het dan niet moeilijker dan het is. Let op de kleine details, in plaats van je af te vragen hoe je haar moet benaderen.

Bij vrouwen versieren zijn details belangrijk.

Vrouwen zien graag dat een man op details let. Met details bedoel ik niet alleen maar de details die zichtbaar zijn, maar ook (en vooral) in de dingen die ze zeggen. Als je dit doet wanneer je vrouwen versiert, dan laat je merken dat jij goed luistert naar wat ze vertellen. Hierdoor zullen ze het gevoel hebben dat ze makkelijk een klik met je kunnen krijgen.

Vrouwen versieren.

Wil je meer tips lezen over vrouwen versieren? Volg dan het blog van vrouwen versieren. Wekelijks vindt je hier nuttige tips over vrouwen versieren zodat jij jouw technieken in vrouwen versieren kunt verbeteren.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren