Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Waarom iedereen voor Lelo kiest

Waarom iedereen voor Lelo kiest
Beoordeel dit artikel

 Iedereen kent ze wel, de Lelo voor in de slaapkamer. Maar waarom is de Lelo nou zo ontzettend populair in vergelijking met de andere speeltjes. Dit heeft voornamelijk te maken met het feit dat Lelo erg veel aandacht besteed aan de productontwikkeling van haar vibrators. Veel meer dan een andere fabrikant, het is dan ook niet zo gek dat de Lelo vibrator één van de meest verkochte erotische proucten zijn van het moment.

Productontwikkeling van Lelo

Bij de productontwikkeling van Lelo komt veel kijken, veel mensen zijn betrokken bi het proces bij het ontwerpen van een Lelo. Eerst wordt er een gekeken waar op het moment vraag naar is, dit gaat via een uitgebreid panel van vrouwen en stellen die de wensen aangeven. Vervolgens worden deze wensen zorgvuldig genoteerd en wordt een plan gemaakt voor een nieuw te ontwerpen Lelo. Door veel in overleg te gaan met ervarings deskunigen en ontwerpers kan er een model worden geschetst, op het moment het model is goedgekeurd door een groot panel wordt er een mal gemaakt en zal de Lelo worden gegoten.

Op het moment de eerste proef klaar is kan hij worden getest, dit gebeurt door verschillende vrouwen en stellen uit alle lagen van de bevolking, om ervoor te zorgen dat de vibrator bij iedereen aansluit. Als dit proces voorbij is wordt er gekeken wat de min en pluspunten waren bij het product . Het product zal worden bijgeschaafd zodat er een perfect product ontstaat.

De Lelo wordt in productie genomen
De Lelo zal vervolgens in grote getalen in productie worden genomen en zal uiteindelijk aan elke groothandel en winkel worden aangeboden voor de verkoop. Op het moment de Lelo vibrator in de winkel ligt kan iedereen die er één wil gaan genieten van het nieuwste product. Wil jij nog meer te weten komen over alles wat Lelo te bieden heeft kijk dan eens op Lelo-outlet.nl en ontdek welke modellen er allemaal beschikbaar zijn. Wacht niet langer en start met genieten, samen met Lelo.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren