Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Hoe werkt het?

Artikell.nl biedt de mogelijkheid om uniek geschreven teksten of persberichten te plaatsen. Hiermee voorziet u de lezer met uw informatie maar daarnaast vergroot u hiermee ook de kans op bezoekers naar uw eigen site. Per bericht kunnen er namelijk twee zogenaamde backlinks worden geplaatst. Dit zijn twee woorden in de tekst die als link dienen naar uw site. Als een bezoeker uw artikel leest en op de link klikt wordt hij automatisch naar u doorgestuurd. Omdat de bezoeker al uit interesse op uw artikel terecht is gekomen is de kans groot dat uw site hem/haar nog meer informatie biedt. Deze bezoekers zijn dus veel waard!

Hoe gaat u te werk?

Stap 1:

stap1
In de rechterbovenhoek van de homepage ziet een button “registreer hier!”. Hier klikt u op om een account aan te maken bij Artikell.nl. Hiervoor is alleen een gebruikersnaam en mailadres nodig. Het mailadres zullen wij nergens anders voor gebruiken dan enkel als uw inlog.

Stap 2:

stap2
Nadat u op de button heeft geklikt wordt om uw emailadres gevraagd. Tevens kunt u een gebruikernaam opgeven. Let hierbij op, de gebruikersnaam moet voor u makkelijk te onthouden zijn maar moet niet zó makkelijk worden dat hij te raden is!.
Als u alles heeft ingevuld drukt u op registreren. Er zal een tijdelijk wachtwoord worden gestuurd naar uw opgegeven mailadres.

Stap 3

stap1
U kunt nu weer terugnavigeren naar www.artikell.nl. Op de homepage kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en het toegezonden wachtwoord. Dit kan wederom in de rechterbovenhoek.

Stap 4

stap4

 

Nadat u bent ingelogd verschijnen er een aantal nieuwe opties. Eerst zullen we kijken naar het profiel. U kunt uw profiel en wachtwoord wijzigen door op uw naam te klikken in de rechterbovenhoek. Er zal dan een profielpagina verschijnen waar u al uw gegevens naar wens kunt aanpassen en koppelen.

Om weer terug te keren naar de homepage klikt u linksboven op “Artikell.nl”

Stap 5

Het plaatsen van een artikel!
Klik in de rechter bovenhoek op “artikel plaatsen”. Een nieuwe pagina zal openen:
nieuw artikel

In feite behoeft deze pagina niet heel veel uitleg. Een paar belangrijke puntjes:
–  Schrijf een goed leesbare en unieke tekst van minimaal 300 woorden
– Gebruik in de tekstbewerker de knop “H2″om tussenkoppen te maken. Dit vergroot de leesbaarheid en is zoekmachine vriendelijk.
– De tekstbewerken kent de html tags dus deze mag u gebruiken!
– Plaats maximaal twee backlinks in de tekst. Als u er meer plaatst wordt het artikel niet geplaatst, iets wat uiteindelijk tot een ban kan leiden!
– Bij “Tag’s” kiest u een aantal kernwoorden voor uw artikel. Plaatst 3-5 tags.
– Upload ook een foto! Deze foto wordt automatisch bij het artikel geplaatst en is als thumbnail zichtbaar op de homepage.
– Artikell accepteert alleen Nederlandstalige teksten

Als u dit allemaal rustig bekijkt en gebruikt dan zou het plaatsen van een artikel een fluitje van een cent moeten zijn. Mocht u achteraf toch iets willen wijzigen dan is dit natuurlijk geen enkel probleem, u klikt dan op “mijn artikelen” om uw artikelen te beheren.

Natuurlijk kunt u vragen en/of opmerking altijd mailen via de contact pagina.