Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Accu cirkelzaag maakt klussen eenvoudig

Accu cirkelzaag maakt klussen eenvoudig
4.8 (95.15%) 66 votes

 Klussen met een cirkelzaag kan soms best lastig zijn, daarom kiezen steeds meer klussers voor de accu cirkelzaag. De accu cirkelzaag heeft in tegenstelling tot andere cirkelzagen geen kabel. Deze cirkelzaag beschikt namelijk over een li-ion accu (lithium accu). Mede door deze accu is de accucirkelzaag erg duurzaam en makkelijk in gebruik. Daarnaast heeft de accu cirkelzaag meerdere voordelen:

Perfecte zaagsneden

De meeste cirkelzagen zijn uitgerust met handige gadgets om de meeste rechte zaagsneden te maken. Ook beschikt de accu cirkelzaag over gadgets, zoals een laser van helder led-licht. Met behulp van een laser wordt het zagen al erg eenvoudig, omdat de zaaglijn precies wordt weergegeven. Daarnaast kunt u gebruik maken van een geleiderail (soort van ijzeren liniaal) om nog langere zaagsneden te maken.

Lithium accu

Zoals eerder is gezegd staat de accu cirkelzaag bekend om haar duurzame accu. We hebben het dan over de lithium accu. Deze accu heeft niet alleen een langere levensduur, maar heeft ook nog eens een hoge energiedichtheid. Hierdoor hoeft u niet de hele tijd van accu te wisselen, waardoor het zagen veel sneller gaat.

Voor elke klusser een accu cirkelzaag

Misschien denkt u dat accu cirkelzagen alleen bestemd zijn voor de echte professional of vakman. Dit is echter minder waar, omdat de accu cirkelzaag ook verkrijgbaar is in varianten voor de thuisklussers. Neem bijvoorbeeld de accu-, mini- cirkelzaag. Deze cirkelzaag is klein in formaat en werkelijk overal te gebruiken. Daarnaast beschikken mini cirkelzagen over meerdere zaagbladen om ook andere materialen te zagen dan alleen hout. In tegenstelling tot een normale accu cirkelzaag is zo`n mini cirkelzaag vele malen goedkoper en dus de juiste keuze wanneer u maar enkele keren paar jaar klust.

Uw eigen accu cirkelzaag besteld u eenvoudig online voor een groter aanbod. Daarnaast zijn de accessoires, zoals zaagbladen, ook verkrijgbaar bij één van de webwinkels.