Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Alarmsystemen laten installeren

Alarmsystemen laten installeren
5 (100%) 1 vote

 In de huidige beveiligingsmarkt zijn er grote prijsverschillen ontstaan in aanschaf en installatie van alarmsystemen. Het is dan ook verstandig eerst een offerte van alarmsysteem aan te vragen. De regel is minimaal 3 offertes aan te vragen. Hierdoor krijgt u een goed prijsbeeld van de aanschaf van een alarmsysteem.

Webshop beveiliging

Er zijn hoofdzakelijk 2 verschillende alarmsystemen aanbieders. De webshops en de beveiliging installateurs. De webshops leveren vaak Do It Your Self systemen. Deze systemen zijn vaak voor geprogrammeerd. De detectoren en alarmgevers zijn al in het systeem in geprogrammeerd. U hoeft dus alleen zelf de componenten te plaatsen, codes aanmaken en een telefoonnummer in te programmeren waar het systeem naar toe moet bellen bij een alarm melding. Nadeel is dat bij een foutieve installatie van de componenten het systeem niet functioneert of sabotage meldingen veroorzaakt. Een ander punt is vaak eventuele uitbreidingen. Er moet dan zelf worden geprogrammeerd. De kennis is niet aanwezig met alle kosten nadien.

Beveiliging installateurs

Een beveiliging installateur zoals V&S Beveiliging levert niet alleen de goederen maar installeert deze ook. U krijgt dus niet alleen garantie op de goederen maar ook op de installatie zelf. Ook een duidelijke praktische uitleg is in deze situatie goed mogelijk. U kiest dus voor meer zekerheid.

Kosten webshop vs installateur

Het belangrijkste verschil tussen een webshop en installateur is vaak de installatie.(Sommige webshops leveren wel installatie service) en dus ook de prijs. Echter een draadloze alarminstallatie voor een woonhuis neemt gemiddeld 4 a 5 uren in beslag. Dit komt op ongeveer €250,- voor een installatie. De keuze is aan u!

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren