Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Baden in een Jacuzzi van goud

Baden in een Jacuzzi van goud
Beoordeel dit artikel

 Ontspannen in absolute luxe. Wie wilt dat niet? In een Jacuzzi of bubbelbad ervaart u dit gevoel, maar niet iedereen heeft uiteraard de mogelijkheid om hier thuis van te genieten. Of het niet gekker kan hebben twee Italiaanse ontwerpers het wel heel erg bont gemaakt. De #2 Torpedo, een Jacuzzi die helemaal is uitgevoerd in 24 karaats goud, is het paradepaardje onder de bubbelbaden.

Deze unieke Jacuzzi is ontworpen door de ontwerpers Giacomo Arcaro en Roberto Martini. Het doel van het ontwerp was volgens de Italiaanse ontwerpers: “Het meest luxueuze spa bubbelbad gevoel creëren”, en dat lijkt gelukt te zijn.

De Jacuzzi’s zijn volledig met de hand gemaakt en afgewerkt met wit en zwart leder en Swarovski stenen. Er is gelet op elk detail en u kunt kiezen tussen een authentieke goudkleurige kuip of juist een geel goud kleurige kuip.

De gouden Jacuzzi is uitgerust met tal van extra opties. Hier een korte opsomming:
– Een uiterst modern waterzuiveringssysteem gebaseerd op ozongas.
– Muziekinstallatie;
– Verschillende massagejets;
– Aroma unit voor de uitvoer van aromatherapie;
– Iphone en Ipod aansluiting voor het afspelen van muziek.

Als deze features komen samen in deze super luxeuze Jacuzzi. De kosten van dit bad zijn $ 100.000. Dit is wel exclusief verzendkosten, dat wel. Maar voor deze prijs krijgt u wel een uniek en uiterst luxe wellnesservaring. Ten slotte krijgt u bij aankoop van dit bad een ook in goud uitgevoerde afstandsbediening en tot 5 jaar garantie op de elektrische onderdelen. Zo bent u verzekerd van jarenlang genieten van uw eigen kuip van goud.