Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Badkamer inspiriatie ideëen

Badkamer inspiriatie ideëen
Beoordeel dit artikel

Een van de belangrijkste kamer in uw woning is de badkamer, elke dag bevindt u zich hier wel om te wassen, tanden te poetsen, op te maken en meer. Wilt u graag een moderne badkamer? Lees dan snel verder, in dit artikel lichtte wij namelijk een aantal opvallende eigenschappen uit van een moderne badkamer.

Waaruit bestaat een moderne badkamer?

Een moderne badkamer is vaak een strak, wit sanitair waar geen overbodige accessoires of bussen shampoo, deodorant op de wastafel staan. Alles is vaak strak weggewerkt of in kasten opgeborgen. Moderne badkamers stralen hygiëne en hebben een “cleane” uitstraling. Vaak wordt het afgewerkt met metalen accessoires. Vaak bestaat zo’n badkamer uit of wel een inloopdouche of een vrijstaand bad. Vooral bij kleine badkamers wordt vaker gekozen voor een inloopdouche omdat hierbij de vloer vaak niet wordt onderbroken wat daardoor een gevoel van ruimte geeft. Daarnaast bestaat de douchewand vaak van glas. Een vrijstaand bad daarentegen vindt u vaak in wat grotere ruimtes en dient vaak als blikvanger, vaak wordt dit afgewerkt met moderne en speciale kranen. Naast een inloopdouche of vrijstaand bad wordt er vaak voor één van de drie vloeren gekozen namelijk een betonvloer, een gietvloer of een met grote keramische badkamertegels. Elke heeft natuurlijk z’n eigen voor en nadelen, hierover kunt u meer informatie online opzoeken of bij een vloerspecialist navragen.

Voor de afwerking van de badkamer en ervoor te zorgen dat er geen extra hoekjes of kanten worden gecreëerd, wordt er vaak voor een badkamermeubel op maat gekozen, welke hierdoor volledig op smak kan worden gemaakt en welke ook past bij uw interieur.

Uiteraard zijn er nog meer badkamertrends zoals bijvoorbeeld een heerlijke regendouche, een sauna opmaat of een eigen jacuzzi . Wilt u meer informatie over het inrichten van uw badkamer? Neem dan eens een kijkje op tegeldepot.nl.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren