Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Badkamermeubels in soorten en maten

Badkamermeubels in soorten en maten
Beoordeel dit artikel

In de badkamer wil je uiteraard de beschikbare ruimte graag optimaal benutten. Het badkamermeubel is vaak het belangrijkste meubel in je badkamer en het is de bedoeling dat het bijdraagt aan een opgeruimde badkamer.

Uiteenlopende collectie

Pas het badkamermeubelaan aan de beschikbare ruimte. Je zou denken dat een groot meubel ideaal is omdat je er veel in kwijt kunt, maar daarin kun je jezelf soms lelijk vergissen. Je gaat je storen aan de ruimte die nog kleiner is geworden door het grote meubel. Kies daarom voor handige oplossingen zoals meubels die wat dieper en smaller zijn. Hierdoor neemt het meubel niet alle vrije ruimte in en wordt je badkamer niet helemaal opgevuld. Je zult er soms even voor moeten zoeken maar voor iedere badkamer is er een bijpassend meubel.

Klassiek of trendy?

Hou je van de laatste moderne trends of is een landelijke uitstraling meer iets dat bij je past? De keuze in badkamermeubels is ruim en varieert van klassiek tot modern. Een strak interieur of juist wat meer romantisch, het is een keuze die je zelf maakt en die het beste bij je past. Wil je een badkamermeubel op pootjes of kies je voor een bevestiging aan de muur zodat je onder de kast kunt schoonmaken en waardoor een meer ruimtelijk effect ontstaat? De keuze tussen moderne en tijdloze badkamermeubels is uitgebreid. Heb je een bepaald idee in gedachten, dan zijn er bijvoorbeeld online voldoende voorbeelden beschikbaar waar je het ideale meubel in terugvindt.

Bij de diverse meubelzaken en badkamerspecialisten worden uiteenlopende modellijnen aangeboden voor diverse budgetten. Badkamermeubels met opberggemak van lades in de vorm van korven tot het zogenaamde soft-closing systeem. Je badkamer ziet er nooit meer onopgeruimd uit en je hebt bovendien extra opberggemak en een uitstraling die bij de rest van je badkamer past. Laat jezelf informeren over de mogelijkheden die bij jouw badkamer passen en de badkamer schoonmaken is nooit meer een vervelend klusje.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren