Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Barbecueen? Wacht niet tot de zomer

Barbecueen? Wacht niet tot de zomer
Beoordeel dit artikel

Nu het volop winter is lijkt het verlangen naar de zomer alleen maar groter te worden. Barbecuen met heerlijke vleesgerechten en goed gezelschap is dan een van de meest favoriete bezigheden.

Echter hoeft men niet altijd te wachten met barbecuen tot het hartje zomer is. Door middel van een moderne terrasverwarmer is het nu ook mogelijk om op koudere voorjaarsdagen al lekker buiten te zitten zonder dikke dekens en kussens.

Zo bestaan er grote infrarood lampen die opgehangen kunnen worden. Met deze lampen kun je gemakkelijk via de afstandbediening de temperatuur regelen zodat je lekker in je stoel kunt blijven zitten.

Daarnaast zijn er ook terrasheaters die werken op butaan en gas. Omdat je deze in lengte kunt aanpassen kun je ze ook onder een afdak of parasol zetten.

Ook zijn er de zogenoemde heatstrips met een extreem platte vorm. Op deze manier kunnen ze makkelijk tegen een muur, onder een parasol of op de grond bevestigd worden.

Naast een terrasverwarmer speelt de soort barbecue natuurlijk een belangrijke rol. Eén van deze barbecues is de green egg barbecue. Met zijn opvallende knalgroene uiterlijk is deze barbecue uniek te noemen. Het voordeel van deze barbecue is dat hij als volledige buitenkeuken gebruikt kan worden. Naast vlees kan men pizza bakken, vis roken en vlees garen. De green egg is keramisch en bied vele mogelijkheden die je met een normale keuken ook hebt.

Door zijn vorm is hij makkelijk te verplaatsen. Zijn ronde vorm maakt het een ideaal apparaat om mee te slow cooken. Ideaal wanneer uw visite van de zon in de tuin wilt genieten.

Dus als u zin heeft om in het voorjaar al te barbecuen, laat u vooral niet tegenhouden door het weer.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren