Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Bladblazer helpt u tuin schoon te houden

Bladblazer helpt u tuin schoon te houden
4.9 (98.82%) 17 votes

 Uw tuin schoonhouden kan soms best lastig zijn. Daarom kiezen steeds meer hoveniers voor een bladblazer om tuinen mooi schoon en geordend te houden. En dan kiezen ze ook nog eens specifiek voor een bladblazer met zuig en versnipperfunctie. Waarom? Dat lees je in dit artikel.

Bladblazer voordelen

Het schoonhouden van je tuin is vaak een ellendige klus. Overal liggen bladeren, eikels en ander tuinafval wat vooral in de herfst zich met bosjes in je tuin vertoont. Het opharken van dit tuinafval is eigenlijk onbegonnen werk als je een beetje tuin hebt. Vaak waait de wind hard waardoor al het werk voor niks is geweest. Met een bladblazer wordt het gemakkelijk om je tuin op te ruimen dankzij een grote blaas of zuigkracht. Geen gehark meer om al die natte bladeren bij elkaar te vegen, met een bladblazer kun je ze óf op een hoopje blazen en dan oppakken óf je kunt ze direct opzuigen, versnipperen en via de opvangzak direct in het afval doen. Het is maar net wat voor bladblazer je koopt. De ene heeft meer functies als de ander, je kunt het jezelf zo gemakkelijk maken als je maar wilt.

Soorten Bladblazers

Je kunt bij het kopen van een bladblazer kiezen uit verschillende soorten. De ene is net iets anders als de andere, maar het verschil onderling kan soms grote gevolgen hebben voor hoe je de machine gebruikt in je tuin. De meest bijzondere verandering is natuurlijk of je een accu bladblazer kiest, of eentje met snoer. Dit is vooral belangrijk om te weten als je een groot gazon hebt met vele bladeren er op. Mocht je gaan voor een draadloze variant, dan heb je nog de keuze uit een accu bladblazer, of eentje op benzine. Vooral die op benzine worden professioneel veel gebruikt door hoveniers of mensen van de plantsoendienst. Deze bladblazers zijn super krachtig, en hebben toch de vrijheid van een draadlose versie.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren