Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Creatieve, unieke wanden en vloeren

Creatieve, unieke wanden en vloeren
Beoordeel dit artikel

 Voor het bedrijf CMI (Creative Minds International) behoort het tot de dagelijkse activiteiten om creatieve en unieke wanden / vloeren te creëren. Dit jonge en snelgroeiende bedrijf heeft applicateurs in dienst met jaren ervaring waarop ze kunnen terugvallen. Ze werken daarbij ook nog eens met top nationale en internationale bedrijven in dezelfde branche.

Cement Design®

Dit is een van de bedrijven waar CMI mee samenwerkt. Cement Design® is een van de trendzetters op het gebied van coatings. De producten die worden geleverd zijn van goede kwaliteit, hebben een goede garantie qua waterdichtheid. Het is van oorsprong een Spaans bedrijf dat ondertussen velen dealers heeft in verschillende landen.

Om de kwaliteit van hun producten te houden verzorgen ze ook diverse trainingen. Deze worden exclusief verzorgd door CMI. Door de trainingen kun je de vakkundigheid aantonen die hierbij hoort.

Wat doet CMI?

CMI is gespecialiseerd in vloer- en wandafwerking. Zo verzorgen ze gietvloeren, coatingvloeren, troffelvloeren, mortelvloeren en cement design vloeren. Behalve het aanleggen wordt er ook herstelwerk gedaan. Naast de vloeren leveren ze ook unieke wandafwerking zoals beton cire, cement design wanden etc.

Creatief?

Met bovenstaande producten kun je het zo gek niet bedenken of CMI kan het voor je realiseren. Dit zal op afspraak besproken worden. Heb je speciale wensen dan kan je deze altijd doorgeven, CMI zal vervolgens kijken of ze hiermee aan de slag kunnen en hoeveel het zou kosten / de tijd die ze ermee kwijt zijn.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je te allen tijde een staal aanvragen om een beeld te krijgen van wat het uiteindelijk gaat of kan worden. Deze worden speciaal voor jouw gemaakt met de behorende structuur, kleur en design. Het staal wordt op een luxe plateau thuis bezorgd en wanneer je jouw project wilt laten starten bij Creative Minds International is deze gratis.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren