Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Deurmat Op Maat Stopt Vuil

Deurmat Op Maat Stopt Vuil
Beoordeel dit artikel

 Een goede deurmat stop vuil bij de ingang. Helaas zijn er veel slechte deurmatten te koop. De meeste bekend zijn de 5 of 10 euro matjes uit de bouwmarkt. Dit soort deurmatten kun je ook wegwerpmatjes noemen. Ze liggen er een paar maanden dan zijn ze te vuil geworden en hup bij het vuil. Sommige mensen laten ze ook jaren liggen want het staat zo leuk.

Een deurmat zou functioneel moeten zijn, d.w.z vuil en vocht opnemen. Ideaal is het als u voor buiten een borstelmat neemt, deze hebben vaak harde borstelende vezels die vuil van uw voeten vegen. Profielmatten zijn de duurdere versies die bij particulier gebruik echter jaren mee kunnen gaan. Een andere alternatief is een rubbermat, de finger tip bijvoorbeeld of kunstgrasmatten met harde vezels. Al dit soort matten is eenvoudig schoon te maken door ze met water af te spuiten.

De binnenmat moet dan de rest van het vuil verwijderen en vocht kunnen opnemen. als vocht uw grootste probleem is, is er maar 1 oplossing. Een originele droogloopmat met katoenen pool. Zoals bekend is neemt katoen veel water op en kan dit ook langere tijd vasthouden. Deze katoenen droogloopmatten zijn er bijvoorbeeld als aqua stop of natulfex die van de rol op maat gesneden kunnen worden. Zoekt u een echte wasbare droogloopmat, kijk dan naar de NBR Katoen XPS met wasbare nbr rubber rug. Deze kan minimaal 100x zonder problemen gewassen worden.

Is zandinloop een groot probleem, kijk dan naar een schoonloopmat. De synthetische vezels zorgen er voor dat zand naar de bodem van de pool zakt. In tegenstelling tot een droogloopmat nemen ze wel minder water op. Een schoonloopmat kan ook met uw logo bedrukt worden, in dat geval spreken we over een logomat.

Voordat u een deurmat koopt, laat u goed informeren en bekend, goedkoop is vaak duurkoop. koop liever kwaliteit die lang meegaat maar ook echt werkt.