Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Elitis behang, voor een uniek interieur

Elitis behang, voor een uniek interieur
Beoordeel dit artikel

 Het samenstellen van een nieuw interieur is vaak een lastige klus. Er is tegenwoordig zoveel keus tussen merken en designers, dat je af en toe door de bomen het bos niet meer kunt zien. Het inrichten van een nieuw interieur is echter dé kans om jouw persoonlijke smaak over te brengen op een bepaalde ruimte. Behang is vaak bepalend voor de sfeer in een woonkamer. Elitis behang is bij uitstek geschikt om een unieke uitstraling te creëren.

De Elitis behang collectie

Elitis is een Frans behangmerk dat wereldwijde bekendheid heeft opgebouwd. Door het gebruik van unieke materialen en designs, staat Elitis behang garant voor een one-of-a-kind interieur. De Elitis behang collectie is door de jaren heen enorm breed geworden. Ook is Elitis behang steeds beter verkrijgbaar in Nederland.

Zoals gezegd is er een enorme keuze in Elitis behang. Vaak worden diverse soorten behang van Elitis gebruikt, om zo een unieke uitstraling te creëren. Zo kan een deel van een ruimte worden behangen met de Elitis Natives collectie, terwijl de andere helft van de kamer gebruik maakt van behang uit een andere collectie. Door diverse soorten behang te combineren, kun je een ontwerp maken wat precies aansluit bij jouw eigen smaak.

Elitis Natives Memoires dierenhuid behang

De Elitis Natives collectie is de meest in het oog springende lijn van Elitis. Dit behang is namelijk zo gemaakt at het lijkt op een dierenvacht. Zo is Elitis Natvies behang te verkrijgen in onder andere zebraprint en koeienprint. Daarnaast is het Elitis Natives behang verkrijgbaar in diverse (felle) kleuren.

Behang van dierenvacht lijkt op het eerste oog erg kwetsbaar. Door de gebruikte nylon stof is het behang echter makkelijk schoon te houden en daarnaast ook watervast.

Elitis Natives behang is dé manier om een unieke uitstraling aan een woonkamer te geven. Door dit behang te combineren met het gebruik van dierenvacht in andere meubels, kun je een prachtig geheel vormen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren