Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Hitachi acculader

Hitachi acculader
Beoordeel dit artikel

Nog even een spijkertje in de muur boren. Daarna even de kast in elkaar zetten. Maar opeens is je boormachine leeg. Niet gek ook. Je klust de hele dag in en rondom je huis. Het moest een keertje gebeuren dat de accu leeg ging. In dit geval is een acculader eigenlijk best praktisch. Met een goede acculader laadt je de lege accu van je boormachine binnen een korte tijd op en kun je weer ontzettend snel verder met klussen en rommelen in en rondom je huis. De Hitachi acculader biedt je uitkomst!

De Hitachi acculader

Waar je ook een accu voor nodig hebt, Hitachi heeft het. De Hitachi acculaders hebben niet alleen een spectaculair uiterlijk, maar zijn bovendien ook nog eens zeer ergonomisch, praktisch, specialistisch en weldoordacht gemaakt. Bij de Hitachi acculaders draait het uiteindelijk om elke gebruiker tevreden te stellen. Iedere gebruikt wordt de mogelijkheid gegeven om een klus zeer comfortabel uit te kunnen voeren.

De soorten Hitachi acculaders

Hitachi heeft kwalitatief hoogwaardige accu’s voor elke machine. Of je nou een schroefmachine, boormachine of klopboormachine hebt, Hitachi biedt universele accu’s voor iedere type boormachine. Na een laadbeurt gaat iedere machine weer lang mee.

Hitachi biedt acculaders aan die de volgende accu’s kunnen vervangen:

de Li-ion accu (lithium-Ion)
De lithium-Ion accu’s zijn te vindem in 3.6 Volt, 10.8 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 25.2 in de Amperages van 1.5Ah en 3.0Ah.

de NiCd accu (Nikkel Cadmium)
De Nikkel Cadmium accu’s zijn verkrijgbaar in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt in de Amperages van 2.6Ah, 3.0Ah en 3.3Ah.

de NIMH accu (Nikkel Metal Hybride)
De Nikkel Metal Hybride accu’s zijn leverbaar in 9.6 Volt, 12 Volt, 14.4 Volt, 18 Volt en 24 Volt in de Amperages van 2.6Ah, 3.0Ah en 3.3Ah.

Elke Hitachi acculader is te verruilen met accu gereedschap met dezelfde hoeveelheid voltage. Dit betekent dat wanneer zowel jouw accu schroefboormachine als klopboormachine op 14.4 volt werken, de Hitachi acculader van toepassing kan zijn op beide acculaders.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren