Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Maak je interieur Halloween ready!

Maak je interieur Halloween ready!
Beoordeel dit artikel

 Ben jij al helemaal klaar voor Halloween, het feest dat aanstaande zaterdag gevierd wordt? Misschien heb je wel een leuk feest georganiseerd voor je familie en vrienden. Dan kun je wel wat decoratietips gebruiken om je interieur een griezelige aanblik te geven. Decoratie koop je in diverse meubelwinkels eindhoven, maar je kunt het ook vaak zelf maken. Dat is makkelijker, leuker en goedkoper!

Bloedkaarsen

Bloed is altijd griezelig en dat past goed bij het Halloween thema. Om je eigen akelige bloedkaarsen te maken heb je het volgende nodig: witte kaarsen (met aflopende bovenkant), rode kaarsen (langwerpig) en een doosje lucifers. Zet de witte kaarsen op een krant, zodat je geen kringen op je aanrecht of tafel krijgt, en steek de rode kaarsen aan. Laat het kaarsvet van de rode kaarsen druppen op de witte kaarsen zodat het rode kaarsvet er aan de zijkanten naar beneden loopt. Klaar zijn je eigen gemaakte Halloween kaarsen. Ze zijn ook leuk om onder een stolp te zetten of met een touw aan het plafond te hangen.

Lampen

De meeste lampen hebben geen griezelig voorkomen, maar dat kun je snel veranderen. Plak nepspinnen en andere enge insecten aan de binnen kant van de lampenkap en je zult een hoop gegil uitlokken als de lampen aangaan aan het einde van de avond.

Handdoeken

Oude handdoeken kunnen in dit thema ook goed van pas komen. Met een potje rode verf kun je ‘bloed handafdrukken’ maken op de witte handdoeken (of lakens). Hang deze bijvoorbeeld op in de wc of in de keuken.

Bloemen

Zelfs bloemen kun je eng maken! Koop een paar neprozen, liefst in een donkere kleur, en een paar nep oogballen. Lijm de oogballen in het hart van de bloem en het lijkt net alsof je bloemen ogen hebben.

Hapjes

Wat natuurlijk ook niet mag ontbreken zijn de hapjes en drankjes. Zo kun je elk drankje een Halloween twist geven met griezelige ijsblokjes. Deze maak je door nep spinnen met water in een ijsblokjes vorm in te vriezen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren