Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

NIEUWE JAMES BOND FILM KOMT SNEL

NIEUWE JAMES BOND FILM KOMT SNEL
Beoordeel dit artikel

 De nieuwe James Bond film zal verschijnen in 2014 of in 2015. Filmstudie MGM heeft dit in maart 2013 laten weten aan de Engelse pers. Het zou de 24e film worden in de reeks van James Bond films. De vorige film, Skyfall, bracht wereldwijd maar liefst 1,1 miljard dollar op, een zeer succesvolle film dus.

Het is nog onduidelijk wie de nieuwe regisseur van de film zal gaan worden. Alhoewel de vorige regisseur zeer succesvol was, wil hij de nieuwe 007 film niet opnieuw regisseren. Regisseur Danny Boyle wordt genoemd als goede kanshebber voor de nieuwe film door de website www.nieuwejamesbondfilm.nl. Hij heeft reeds samengewerkt met de 007 acteur Daniel Craig, namelijk voor het openingsfilmpje van de Olympische Spelen waarbij Bond samen met de koningin van Engeland uit een helicopter sprong.

Wel is het duidelijk dat Adele wederom de titelsong van de nieuwe film zal gaan zingen. Skyfall was dusdanig succesvol dat Adele hiervoor een Oscar ontving. Haar single is reeds meer dan 3 miljoen keer verkocht. Volgens geruchten hebben producenten van de nieuwe film Adele zelfs al benaderd. Overigens ziet 007 acteur Daniel Craig de nieuwe samenwerking ook weer zitten.

Wat nog niet duidelijk is, is wie de nieuwe Bond girl zal worden. In juni ging het gerucht dat Penelope Cruz de nieuwe 007 girl zou spelen, echter dit gerucht werd door een insider al uit de wereld geholpen. Het zou dan ook de oudste Bond girl ooit geweest zijn, aangezien Penelope Cruz op het moment van de opnames (zomer 2014) dan 40 jaar zou zijn. Op dit moment is zij zelfs nog zwanger, dus het zou ook de vraag geweest zijn of zij op het moment van de opnames al fit zou zijn.

Het is dus nog de vraag wie de nieuwe Bond-girl zal gaan spelen. Als je op de hoogte wilt blijven van het nieuwst omtrent de nieuwe Bond film en de nieuwe Bond girl, houdt dan de website www.nieuwejamesbondfilm.nl in de gaten!