Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

@Actie: Twitter kanaal vol met Kortingen, Acties, Groupons

@Actie: Twitter kanaal vol met Kortingen, Acties, Groupons
4 (80%) 1 vote

 @Actie op Twitter volgen

Tegenwoordig zijn er steeds meer Twitter kanalen die verschillende kortingen, acties, groupons en gratis producten of diensten weggeven. Nu was ik zelf al een hele tijd opzoek naar een leuk en compleet Twitter kanaal dat gestemd is, naar mijn voorkeur.

Naar veel zoeken en speuren kwam ik op een kanaal wat meteen klopte, @Actie heel simpel en uiteindelijk ook nog eens heel snel gevonden!

Acties & Kortingen resultaat

Mijn voordelen die ik er momenteel al uit gehaald heb, zijn als mooi voorbeeld een prachtige korting’s pas op de dierenarts. Klinkt misschien vreemd in de oren! Begrijpelijk zelf had ik er hiervoor, ook nog nooit van gehoord tot dat ik op een een tweet binnen kreeg van @Actie..

Ook erg leuk was het top dagje in de sauna, samen met mijn vrouw voor met Lunch & Diner + badkleding en zelf nog een heerlijk welkoms drankje dit allemaal voor een totaal prijs van € 82,- Dit hebben we allemaal dankzij het Twitter account “Actie” te danken echt super!

Zelf ben ik blij met de resultaten, geen vervelende producten of diensten die niet interessant zijn voor mij alles is echt lucide en correct afgestemd.

Meer informatie: twitter.com/actie