Vind artikelen via een categorie of de zoekfunctie

Advies over toekomst, contact overledenen

Advies over toekomst, contact overledenen
Beoordeel dit artikel

Iedereen op aarde heeft bepaalde gaven. De ene kan goed rekenen, de ander mooi zingen, goed sporten, of mooie verhalen schrijven. Ook zijn er mensen die de toekomst van anderen kunnen voorspellen, of kunnen communiceren met overledenen. Deze mensen kunnen anderen, die bijvoorbeeld met vragen achterblijven na de dood van een familielid, of zelf tips nodig hebben voor de toekomst, erg helpen. Dit zijn Mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen, en bijvoorbeeld helderzienden.

Omdat veel van deze personen die bovennatuurlijk gaven hebben anderen willen helpen, of berichten krijgen van overledenen en deze berichten graag aan de juiste personen doorgeven, stellen zij hun diensten ter beschikking. Zo kun je chatten met mediums, of hen opbellen of langsgaan.
Afhankelijk van het type gave wordt er dan een bepaalde techniek toegepast om informatie overdracht zo optimaal mogelijk te houden. De een werkt met lonermand kaarten legging, de ander met heiling op afstand, reiki, energetische therapie, aura readings of toekomst voorspelling. Ook wordt er gewerkt met tweelingzielen, communicatie met gidsen, droom verklaring, of bijvoorbeeld I Tjing.

De gaven van deze personen hebben al veel mensen verder geholpen met onbeantwoorde vragen of problemen in het leven. Wellicht kunnen ze ook u een handje helpen.

Reacties (0)

Pinging is disabled!

Reageren